EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB
Hastighetsklass: 240km/h (V)
Lastindex: 500kg (84)

GT Radial SportActive 2

Sommardäck till personbil

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB
Hastighetsklass: 240km/h (V)
Lastindex: 500kg (84)

Precis kontroll och körglädje

Sportactive 2 sommardäck är ett utmärkt val för förare som kräver hög prestanda och tillförlitlighet på vägen. Däcket är speciellt designat för högpresterande bilar och SUV:ar. Exceptionellt grepp och korta bromssträckor i våta förhållanden är bland nyckelegenskaperna hos denna produkt.

  • För krävande och sportig körning
  • Exceptionellt bra grepp, våtgrepp är EU-däckmärkningens högsta klass A
  • Kort bromssträcka på vått underlag
  • Lågt däckljud och förbättrad körkomfort

Förbättrat grepp och säker körning

Sportactive 2-däcket är konstruerat med avancerad teknologi som ger optimal dragkraft och stabilitet i både våta och torra förhållanden. Tack vare en innovativ slitbaneblandning har däcket utmärkt torr- och våtgrepp i ett brett temperaturspann. De balanserade, styva skuldrorna säkerställer exakt styrning och omedelbar respons. Stark mittsektion förbättrar stabiliteten vid hög hastighet och torrbromsning. Tack vare dessa funktioner kan du njuta av en säker och bekväm körtur under varma och regniga sommardagar.

Bättre körkomfort

Sportactive 2 sommardäck är gjorda för en mjuk körning. Den optimerade mönsterblock- och klackgeometrin säkerställer lägre ljud och mjuk körning. Däcket har testats noggrant för att möta behoven hos krävande förare.

GT Radial - upplev prestandan

GT Radial är en serie av personbils- och skåpbilsdäck från Giti tire. Giti är en global däcktillverkare med moderna däckfabriker i 3 länder, omfattande FoU-nätverk och över 65 år i däckbranschen. Med över 35 000 anställda över hela världen är Giti en av de största bil- och TBR-däcktillverkarna. Vianor har varit representant för Giti i Norden i flera år.

Betala enkelt med Vianor-kortet!

Önskar du betala med faktura eller dela upp ditt köp är Vianorkortet rätt för dig.

Vianorkortet är ett betal- och kreditkort som kan användas för att dela upp ditt köp oavsett om du handlar däck, fälgar, bilservice eller tillbehör. Vianorkortet ger dig en mängd fördelar och flera betalningsalternativ.

Välj mellan att betala hela beloppet månaden efter inköpet eller dela upp köpet på 4 månader utan extra kostnader – ingen ränta, inga avgifter. Du kan även välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning. Du väljer vilket betalningsalternativ som passar dig bäst i lugn och ro månaden efter köpet. Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort. Betalningsvillkor: 30-60 dagar.

Du ansöker om kortet snabbt och enkelt via din Vianor-butik, vianor.se, sms och väljer önskat köputrymme – klart att handla.

Läs mer här: https://vianor.se/vianor/betalningssatt/vianorkortet/

Du kan även välja en av Resurs Banks fakturalösningar.

EU-däckmärkning: 100A4399

Inga recensioner.

Min recension för GT Radial SportActive 2

Helhetsbetyg*