Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 69dB
Hastighetsklass: 240km/h (V)
Lastindex: 615kg (91)

Michelin Primacy 4+

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 69dB
Hastighetsklass: 240km/h (V)
Lastindex: 615kg (91)

Långvarig, pålitlig prestanda

Michelin Primacy 4+ är ett sommardäck av hög kvalitet som erbjuder utmärkt prestanda och säkerhet. Däcket är konstruerat för att hålla länge och ge en pålitlig körprestanda. Däcket är designat för användning i personbilar och stadsjeepar, och det är också väl lämpat för både el- och hybridbilar.

  • Långsiktig säkerhet från en kilometer till en annan
  • Utmärkt våtgrepp och anti-vattenplaning prestanda
  • Lång livslängd

Långvarig och pålitlig körglädje

Michelin Primacy 4+ sommardäck är utformat för att hålla dig och dina passagerare säkra, från mil till mil. Däcket är utformat för att ge bra prestanda under hela dess livslängd. Däckets gummiblandning med slitbana, som innehåller två smarta gummistyvheter, ger utmärkt prestanda även när det är slitet. Däckdesignen maximerar kontakten med vägen för att jämnt fördela krafterna vid acceleration, bromsning och kurvtagning, vilket resulterar i en längre livslängd på slitbanan.

Michelin Primacy 4+ är det rekommenderade valet om du letar efter ett säkert och hållbart sommardäck. Den är utformad för att möta behoven hos förare på både våta och torra vägar.

Michelin - erbjud alla en bättre väg framåt

Michelin är en av de största däcktillverkarna i världen. Michelin har mer än hundra års erfarenhet av att designa, tillverka, testa och hantera däck för alla former av mobilitet. Michelin-gruppen finns på alla kontinenter.

EU-däckmärkning: 444057

Inga recensioner.

Min recension för Michelin Primacy 4+

Helhetsbetyg*