Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: B 72dB
Hastighetsklass: 240km/h (V)
Lastindex: 690kg (95)

Nordman South

Sommardäck till personbil

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: B 72dB
Hastighetsklass: 240km/h (V)
Lastindex: 690kg (95)

Sommardäck för din resa

Nordman South sommardäck erbjuder pålitlig prestanda oavsett körförhållanden. Däcken är pålitliga och säkra, särskilt på vått underlag, och har bra grepp och körkomfort.

  • Hög precision - kontrollerad körupplevelse med hög körkomfort.
  • Effektivt förebyggande av vattenplaning - våtgrepp och effektivt mot vattenplaning.
  • Utmärkt grepp - utmärkt grepp på barmark, slitstarkt och med lågt rullmotstånd.

Utmärkt våtgrepp

Nordman South sommardäck levererar imponerande prestanda tack vare SouthTechs högkvalitativa teknologi. Den asymmetriska slitbanan från SouthTech ger dig en precision i körningen som höjer körglädjen samtidigt som den ger en ökad körkomfort. Med Nordman South kan du lita på säkerhet och komfort även under regniga dagar, tack vare dess breda huvudspår som effektivt förbättrar väggreppet och leder bort vatten och smuts från ytan.

Effektivt förebyggande av vattenplaning

Nordman South sommardäck erbjuder trygghet vid regniga dagar. Däcket är utrustat med SouthTech-seipar, som samlar upp vatten från vägytan och snabbt leder bort det från däcket. SouthTech-seiparna är konturerade, vilket säkerställer utmärkt våtgrepp, även när däcket är slitna.

Utmärkt grepp

Det anpassningsbara SouthTech-gummiblandningen hos Nordman South sommardäck ger en intensiv prestanda på våta vägar och en pålitlig körupplevelse under alla sommarförhållanden. Med en bred temperaturskala erbjuder det nya Nordman South utmärkt våtgrepp, hållbarhet och låg energiförbrukning.

Nordman - tires for your direction

Den förnyade Nordman-produktfamiljen fortsätter i fotspåren av det välkända varumärket som grundades 2004. Noggrant testade och beprövade tekniska lösningar garanterar att Nordman-däcken är pålitliga under alla körförhållandena vi har Norden, och ett solid val när det gäller pris och kvalitet. Varumärket Nordman ägs av Nokian Tyres.

EU-däckmärkning: T433299

Inga recensioner.

Min recension för Nordman South

Helhetsbetyg*