EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: B 72dB
Hastighetsklass: 300km/h (Y)
Lastindex: 560kg (88)

Radar Dimax R8

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: B 72dB
Hastighetsklass: 300km/h (Y)
Lastindex: 560kg (88)

Körprestanda och körbarhet

Sommardäcket Dimax R8 erbjuder en fantastisk blandning av bra grepp på vått och torrt väglag, exakt hantering och komfort. Designat för snabb och sportig körning, är däcket ett utmärkt val för högpresterande personbilar.

  • Exakt hantering vid höga hastigheter
  • Säker körning på både våta och torra vägar
  • Ger tyst och bekväm körning

Precis hantering och säkerhet 

Med Dimax R8 sommardäck kan du njuta av en balanserad körning i höga hastigheter och snabba filbyten. Däckets asymmetriska slitbanemönster tillsammans med den avancerade slitbaneblandningen garanterar exakt styrning. Däckets breda längsgående spår ger effektiv vattenröjning, vilket minskar risken för vattenplaning.

Tyst och bekväm åktur

Optimerad sekvens på slitbanan säkerställer en tystare körupplevelse, så att du kan fokusera på att njuta av din sommarkörning.

Radar - upptäck Radar däck

Radar är ett däckmärke från Omni United, en tillverkare med globalt fotavtryck inklusive stor distribution, tillverkning och F&U-nätverk. Omni United grundades 2003 och har vuxit till att bli ett av de mest dynamiska och designdrivna däckföretagen i världen.

Betala enkelt med Vianor-kortet!

Önskar du betala med faktura eller dela upp ditt köp är Vianorkortet rätt för dig.

Vianorkortet är ett betal- och kreditkort som kan användas för att dela upp ditt köp oavsett om du handlar däck, fälgar, bilservice eller tillbehör. Vianorkortet ger dig en mängd fördelar och flera betalningsalternativ.

Välj mellan att betala hela beloppet månaden efter inköpet eller dela upp köpet på 4 månader utan extra kostnader – ingen ränta, inga avgifter. Du kan även välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning. Du väljer vilket betalningsalternativ som passar dig bäst i lugn och ro månaden efter köpet. Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort. Betalningsvillkor: 30-60 dagar.

Du ansöker om kortet snabbt och enkelt via din Vianor-butik, vianor.se, sms och väljer önskat köputrymme – klart att handla.

Läs mer här: https://vianor.se/vianor/betalningssatt/vianorkortet/

Du kan även välja en av Resurs Banks fakturalösningar.

EU-däckmärkning: DSC0582

Inga recensioner.

Min recension för Radar Dimax R8

Helhetsbetyg*