EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: B 70dB
Hastighetsklass: 210km/h (H)
Lastindex: 560kg (88)

Radar RPX-800

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: B 70dB
Hastighetsklass: 210km/h (H)
Lastindex: 560kg (88)

Bra kontroll på sommarvägar

Radar RPX 800 är ett sommardäck designat för kompakta och medelstora bilar. Däcket ger föraren god kontroll på både torra och våta vägar, vilket säkerställer smidig körning på sommarvägar.

  • Bra grepp och lång körsträcka
  • Bra körsäkerhet i höga hastigheter
  • Tyst körupplevelse

Bra grepp och lång körsträcka

Oavsett om du kör i stadens liv och rörelse eller på motorvägen kan du lita på däckets grepp och slitstyrka, vilket säkerställer en längre livslängd. Det optimerade slitbanemönstret på RPX 800-däcket, i kombination med mönsterblandningen, säkerställer jämnt slitage och överlägset grepp på både våta och torra vägar.

Bra körsäkerhet i höga hastigheter

Den solida yttre axeln och optimerade konstruktionen ger exakt hantering i höga hastigheter. Detta ger dig fullständig kontroll över din körupplevelse.

Tyst körupplevelse

RPX 800 däcket erbjuder även en tyst och bekväm körupplevelse, tack vare det optimerade mönstret och den asymmetriska strukturen. Du kan fokusera på att njuta av en bekväm körupplevelse.

Radar - upptäck Radar däck

Radar är ett däckmärke från Omni United, en tillverkare med globalt fotavtryck inklusive stor distribution, tillverkning och FoU-nätverk. Omni United grundades 2003 och har vuxit till att bli ett av de mest dynamiska och designdrivna däckföretagen i världen.

Betala enkelt med Vianor-kortet!

Önskar du betala med faktura eller dela upp ditt köp är Vianorkortet rätt för dig.

Vianorkortet är ett betal- och kreditkort som kan användas för att dela upp ditt köp oavsett om du handlar däck, fälgar, bilservice eller tillbehör. Vianorkortet ger dig en mängd fördelar och flera betalningsalternativ.

Välj mellan att betala hela beloppet månaden efter inköpet eller dela upp köpet på 4 månader utan extra kostnader – ingen ränta, inga avgifter. Du kan även välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning. Du väljer vilket betalningsalternativ som passar dig bäst i lugn och ro månaden efter köpet. Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort. Betalningsvillkor: 30-60 dagar.

Du ansöker om kortet snabbt och enkelt via din Vianor-butik, vianor.se, sms och väljer önskat köputrymme – klart att handla.

Läs mer här: https://vianor.se/vianor/betalningssatt/vianorkortet/

Du kan även välja en av Resurs Banks fakturalösningar.

EU-däckmärkning: RSC0213

Inga recensioner.

Min recension för Radar RPX-800

Helhetsbetyg*