Däckegenskaper

Nyhet!
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 850kg (102)

Nordman North 9 SUV

Dubbdäck till SUV & Stadsjeepar

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 850kg (102)

Solid prestanda för alla vinterförhållanden

Nordman North 9 SUV dubbade vinterdäck erbjuder solid prestanda för alla vinterförhållanden. Däcken är balanserade, pålitliga och säkra på is och snö samtidigt som körkänslan förblir exakt och enkel.

  • Säkert grepp – för alla vinterväglag
  • Stabila köregenskaper
  • Stlitstarka däck – förstärkt SUV-modell

Extra bra grepp

Nordman North 9 SUV vinterdäck tillverkas med den professionella NorthTech 9-tekniken. NorthTech 9 ankardubbar är gjorda för att hålla år efter år, vilket ger en lång livslängd. Den digitalt optimerade dubben höjer säkerheten, särskilt på isiga underlag.

Ökad precision

Nordman North 9 SUV vinterdäck ger mjuk körning under alla vinterförhållanden. Däcken är balanserade, pålitliga och säkra på is och snö samtidigt som körkänslan förblir exakt och enkel tack vare det aggressiva 3D-lamellerade slitbanemönster och blixtformade Snow Grip Boosters.

Full prestanda

Nordman North 9 SUV vinterdäck erbjuder utmärkt vintergrepp, slitstyrka och lågt rullmotstånd. Slitstarka material med stark konstruktion ger en lång livslängd. Den flexibla men ändå stabila gummiblandningen NorthTech 9 presterar bra i krävande vinterväder.


Nordman - tires for your direction

Den förnyade Nordman-produktfamiljen fortsätter i fotspåren av det välkända varumärket som grundades 2004. Noggrant testade och beprövade tekniska lösningar garanterar att Nordman-däck är ett pålitligt val för de varierande körförhållandena vi har Norden, och det är ett solid val när det gäller  pris och kvalitet. Varumärket Nordman ägs av Nokian Tyres.

Inga recensioner.

Min recension för Nordman North 9 SUV

Helhetsbetyg*