Köp sommardäck till suv & stadsjeepar

Sommardäck till SUV & Stadsjeepar

Köp sommardäck till suv & stadsjeepar

Hakka Black 3 SUV

Hakka-skyddAramid Sidewall
Premium sommardäck för kraftfulla SUV:ar och crossovers. Kontrollerad stabilitet och hög prestanda även i högre hastigheter.
Från 2523 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 71dB

Hakka Blue 3 SUV

(7 kundomdömen)
Aramid SidewallHakka-skyddDSI Satisfaction
Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV är ett premium sommardäck för SUV:ar och crossovers, som erbjuder säkerhet, stabilitet och körkomfort för varierande nordiskt väder. Däcket har våtgrepp klass A.
Från 2129 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 70dB

Hakka Black 2 SUV

(20 kundomdömen)
Sommardäck med pålitligt och bra grepp vid höga hastigheter för SUV:ar med hög prestanda. Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV erbjuder en stabil körkänsla och utmärkt våtgrepp.
Från 3141 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 73dB

Nordman S2 SUV

Nordman S2 SUV är ett sommardäck för små och medelstora stadsjeepar. Däcket erbjuder stabil och hållbar prestanda samt är bekvämt och balanserat för stads- och terrängmiljöer.
Från 1254 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: B 71dB

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Ett stabilt sommardäck med ultrahög prestanda som ger kortare bromssträckor på både torrt och vått underlag
Från 2536 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 71dB

Pilot Sport 4 SUV

Speciellt utvecklat för SUV. Däcket ger utmärkt styrrespons och körupplevelse. God komfort och hög prestanda.
Från 2509 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 72dB

SportActive 2 EV SUV

Nyhet!
GT Radial SportActive2 EV SUV sommardäck erbjuder utmärkt grepp på vått underlag och längre räckvidd för elbilar.
Från 2312 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: A
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB

FE2 SUV

GT Radial FE2 SUV är ett högpresterande sommardäck för personbilar och kompakta SUV:ar. Däcken är designade för att erbjuda snabb och säker körning på sommarvägar.
Från 1285 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 69dB

SportActive 2 SUV

Med Sportactive 2 SUV sommardäck kan du uppleva den ultimata körprestandan med din SUV. Ett högpresterande sommardäck designat för kraftfulla SUV:ar med ett bra förhållande mellan pris och kvalitet.
Från 1878 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB

Renegade A/T Sport

Nyhet!
Radar Renegade A/T Sport levererar pålitlig prestanda i alla terränger. Däcket fungerar bra både i terräng och på vägar.
Från 2368 kr/st
Tyre class: C2
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: B 75dB

Renegade R/T +

Nyhet!
Radar Renegade R/T + är en mästare på utmanande terräng, och levererar exceptionell prestanda på terräng och vägar.
Från 2712 kr/st
Tyre class: C2

Renegade A/T5

Radar Renegade A/T5 är ett terrängdäck som presterar bra både på väg och i terräng.
Från 1903 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: E
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 72dB

SUV sommardäck - Välj rätt sommardäck till din SUV

Från Vianors sortiment av SUV-sommardäck hittar du ett stort utbud av sommardäck för SUV, stadsjeepar och crossovers olika storlekar. SUV-fordon har högre markfrigång än en vanlig personbil vilket möjliggör körning på ojämna vägar och utanför asfalterade vägar under mer krävande förhållandenSUV:s vikt och de krävande vägarna ställer höga krav på SUV-däckens struktur och hållbarhetSidoväggarna på SUV är ofta högre än i personbilsdäck och därför krävs extra hållbarhet av sidoväggarna för att förhindra däckskador orsakade av skarpa stenar eller grus. Som ägare av ett SUV-fordon är det värt att investera i kvalitetsdäck för att kunna njuta av alla fordonets körfunktioner. 

SUV sommardäck för stora SUV-bilar

Stora SUVar är vanligtvis tunga bilar som är utrustade med en kraftfull motor och fyrhjulsdrift vilket har en stor inverkan på valet av däck. Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV är ett utmärkt alternativ för stora och sportiga SUVar, eftersom detta däck ger förstklassig prestanda för krävande körning och rullar enkelt även på mer utmanande underlag. Om du kör regelbundet på tuffare och asfalterade vägar är Nokian Tyres Outpost AT ett däck med ett aggressivt slitbanemönster, vilket garanterar utmärkt hantering och prestanda på både vägar och i terräng. 

SUV sommardäck för små och medelstora SUV-bilar

Små och medelstora SUVar kombinerar flexibiliteten hos en personbil tillsammans med en SUVs markfrigång, prestanda och körkomfort. Därför är de väl lämpade för körning i staden och ger extra komfort på mer krävande vägar jämfört med en vanlig bil.   

För små och medelstora SUV och för crossovers är Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV ett bra däckalternativ som är värt att överväga. Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV ger utmärkt våtgrepp under regniga körförhållanden och de extraförstärkta Aramid-sidoväggarna förhindrar skador på däcket. Nokian Tyres Nordman S2 SUV är ett stabilt däck för små och medelstora SUV. Gummiblandningen på däcket är konstruerad för grova vägar med stenutkastare som förhindrar att stenar fastnar i spåren i slitbanan. Hos Vianor hittar du också ett brett urval av SUV-däck från andra däcktillverkare, t.ex. Bridgestone, Michelin och GT-Radial.

Nokian Tyres Aramid Sidewall-teknik ger hållbarhet för SUV-sommardäck 

De flesta Nokian Tyres SUV-sommardäck är utrustade med Aramid Sidewall Technology, en sidoväggsteknik som innehåller starka Aramid-fibrer och är exceptionellt hållbar och punkteringsbeständig. Aramid Sidewall-teknik stärker däcksidoväggen och skyddar den mot stötar, snitt och punkteringar. 

Gratis Hakkaskydd ingår i köpet

Nokian Tyres Hakkaskydd gäller för alla Nokian Tyres Hakka sommardäck och Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdäck. Hakkaskyddet måste aktiveras senast två veckor efter köpet för att vara giltig. I händelse av en oväntad däckskada får du hjälp via Hakkaskyddets garanti och vägassistans. Garantin ger dig som kund ett nytt däck gratis om ditt skadade Nokian Tyres däck inte kan repareras. Läs mer om Hakkaskyddet.