Däckbyte Uppsala

Genom att välja däckbyte hos Vianor försäkrar du dig om att bilens däckbyte är utfört av ett proffs och enligt lagkraven. Vi erbjuder en enkel service med ett fast pris och fördefinierat tidschema. Vid däckbyte kommer vi att inspektera skicket på dina däck, mäta däcktrycket och skicka dig en digital rapport via e-post där du kan hitta mönsterdjupet på dina däck. Vid däckbyte kan du välja tilläggsservice och lämna in dina däck på vårt däckhotell.

Verkstäder:
Uppsala - 1st Örsundsbro - 1st

Vianor Uppsala

Stallängsgatan 15
75318 Uppsala

Tel. 018-10 23 00

Öppettider
Mån-Fre: 07.30-16.30

Vianor Hjälstaby (Partner)

Industrivägen 5
749 60 Örsundsbro

Tel. 0171-475560

Öppettider
Mån-fre kl 7.00-16.00 (lunchstängt kl 11.30-12.00)

Däckbyte i Uppsala

Möjligheterna för däckbyte i Uppsala är många, och totalt finns det över 15 företag som erbjuder denna däckservice. Därför behöver du aldrig stressa om du hamnar i en situation där du akut måste byta däck. Företag som Vianor erbjuder däckbyte i kombination med andra tjänster såsom däckhotell, balansering, TPMS-inspektion och mycket mer. 

Däckbyte på nolltid – snabbt och enkelt 

Att byta däck ska inte behöva ta tid, utan ska vara en snabb och effektiv process. Därför erbjuder Vianor bokning online där du väljer fritt enligt en egen tidtabell. Dessutom får du ett fast pris som bestäms redan på förhand för att garantera ett pris du är nöjd med. Därtill kan du även passa på att beställa tvätt, balansering, TPMS-inspektion, däckhotell och kontroll av styrvinklar när du redan har bilen inne på service. 

Att tänka på vid däckbyte

Det finns vissa saker som är viktigt att tänka på när det kommer till däck och däckbyte. 

Som tur är kan du som privatperson få hjälp med allt detta när du väljer att byta däck hos en professionell firma. 

  • Hur du väljer nya däck. 
  • När det är dags för däckbyte. 
  • Att tvätta, torka och förvara dem på ett korrekt sätt. 
  • Att kontrollera däckens rotationsriktning.
  • Justera däckens placering för jämnt däckslitage.

Boka däckbyte i Uppsala

Om du är i behov och vill boka däckbyte i Uppsala så kan du enkelt göra det direkt online för att hitta en tid som passar dig bäst. Hos Vianor fyller du i de tider som passar dig och får sedan automatiskt förslag direkt via SMS. Boka redan idag så har du nya däck på nolltid!