Dezent RE |Beställ på Vianor

Dezent RE Silver

Lättmetallfälgar

Dezent RE |Beställ på Vianor

Välj fälgstorlek för att se pris och orderalternativ

Dezent fälgsortiment passar för dem som vill ha kvalitet och stilighet förmånligt. Dezent fälgar har en stilig design som passar i helheten. Fälgarna av hög kvalitet har en modern och stilig design. Dezent är en lättskött fälg som även har fina detaljer som skiljer sig från mängden.

Dezent RE finns i flera dimensioner från 13 tum till 19 tum för personbilar som har hjul med fyra- eller fem bultar och i sortimentet finns många så kallade ”rakanpassade” versioner, vilket innebär att det inte behövs någon anpassningsring. Passar bland annat till:

Audi, BMW*, Chevrolet, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen. På bilmodeller märkta med * kan även bilens ursprungliga centermärke användas.

Dezent RE-fälgen finns även med ECE-märkning. Det innebär att fälgens tekniska mått (höjd, bredd, djup och fäste) är 100% identiska med bilens ursprungliga fälg. Enbart fälgens utseende är annorlunda.

Dezent RE fälgen har en garanti på tre år för ytbehandlingen, både i sommar- och vinterbruk. Dezent RE är en TÜV-godkänd fälg. Den här TÜV-godkända fälgen tillverkas under strikt kvalitetskontroll, vilket gör fälgarna till ett slitstarkt och säkert val.

Inga recensioner.

Min recension för Dezent RE Silver

Helhetsbetyg*