Oljebyte Helsingborg

Oljebyten är avgörande för att hålla din bils motor i gott skick. På Vianor använder vi endast högkvalitativa motoroljor som rekommenderas av biltillverkaren, som säkerställer optimal smörjning av bilens motor. Hitta ditt närmaste Vianor verkstad och boka tid för oljebyte.

Få prisförslag på service
Verkstäder:
Helsingborg - 1st Klippan - 1st

Vianor Helsingborg

Gåsebäcksvägen 26
252 27 Helsingborg

Tel. 042-18 55 30

Öppettider
Mån-Fre: 07.30-16.30

Säsongsöppettider: November och April
Mån-Tors: 07.30-17.30
Fre: 07.30-16.30

Vianor Klippan

Fabriksvägen 14
264 39 Klippan

Tel. 0435-10307

Öppettider
Mån-Fre: 07.00-17.00

Oljebyte i Helsingborg

Regelbundet oljebyte förlänger motorns livslängd och förebygger motorskador. Kom till Vianor Helsingborg för ett snabbt och säkert oljebyte. I närheten av Helsingborg finns också en Vianorverkstad i Klippan. Verkstäderna i Helsingborgstrakten erbjuder också omfattande däck- och bilservice.   

Snabbt och säkert oljebyte

Oljebytet bör göras tillräckligt ofta för att motorn ska fungera felfritt i alla förhållanden. Vi rekommenderar att du byter motorolja en gång i året eller efter 10 000-20 000 kilometer för att hålla oljan och oljefiltret så rent som möjligt. Hos Vianor utförs oljebytet av utbildade och kunniga mekaniker som vet hur din bils motor ska behandlas säkert.  

Prissättningen hos Vianor är tydlig och vi erbjuder alltid ett konkurrenskraftigt pris på vår däck- och bilservice. Priset på ditt oljebyte varierar på basen av hur mycket olja din bil behöver och vilken olja som används.  

Välj en olja som rekommenderas av tillverkaren

Bilens olja smörjer och kyler ner motorn. För att oljan ska uppfylla sin funktion är det viktigt att endast använda rätt typ av olja. Motoroljornas egenskaper varierar och därför använder vi på Vianor alltid en sort som rekommenderas av tillverkaren.  

Vid användning samlas metallpartiklar och andra föroreningar i oljan. En smutsig olja flödar inte lika bra som en ren olja, och därför måste oljan bytas regelbundet. När du byter olja är det en bra idé att också byta oljefilter samtidigt, eftersom föroreningarna lätt kan täppa till filtret med tiden.  

Vianor Helsingborg - boka ditt oljebyte

Genom att ta hand om din motor fungerar den felfritt och länge. Hos Vianor återvinner vi gammal motorolja och oljefilter miljövänligt. Kör din bil till Vianor i Helsingborg för ett professionellt oljebyte och förläng motorns livslängd.