Bilverkstad Karlstad

Varje bil behöver underhåll med jämna mellanrum för att säkerställa att bilen förblir i gott skick och fungerar på vägen. Medan en årlig bilservice är ett bra sätt att ta hand om ett äldre fordon som inte längre följer tillverkarens underhållsschema, kan schemalagd intervallservice krävas för att tillverkarens garanti ska vara giltig. Boka bilservice på din närmaste Vianor verkstad eller läs mer om Vianors bilverkstad och bilverkstadstjänster.

Verkstäder:
Karlstad - 1st Degerfors - 1st Hällefors - 1st

Vianor Karlstad

Örsholmsgatan 4
652 21 Karlstad

Tel. 054-21 21 03

Öppettider
Mån-Fre: 07.00-16.30

24h Jour: 054-21 21 03 Lyssna telefonsvar, Tryck 9.

Vianor Degerfors (Partner)

Karlskogavägen 35
693 30 Degerfors

Tel. 0586-73 99 02

Öppettider
Mån-fre 7.00-16.00

Vianor Hällefors (Partner)

Saxhyttevägen 4
712 34 Hällefors

Tel. 0591-632 56

Öppettider
Mån-Fre: 07.00-16.30

Bilverkstad i Karlstad

Boka en tid för däck- och bilverkstadstjänster hos Vianor Karlstad.

Vi välkomnar alla bilar och för just äldre bilar erbjuder vi vår speciella Vianor Basservice. Vid sidan av bilverkstadstjänster, har vi ett stort utbud av däck och fälgar. Vår proffsiga personal hjälper dig med svar på alla frågor.

Proffsig bilservice hos Vianor Karlstad

Välj alltid en auktoriserad verkstad när din bil behöver servas eller lagas. Vianor Karlstad har erfarenheten som krävs för att kontrollera din bil, laga den och se till att du kör säkert i trafiken. Vi försöker förhindra att din bil behöver stora reparationer och föredrar att upptäcka och fixa i tid, framför att behöva utföra stora och dyra reparationer. Våra servicetjänster är enkla och tillgängliga. Du kan boka tid online och alla tjänster finns under ett och samma tak.

Boka en tid på bilverkstaden varje år

Alla bilar behöver regelbunden service, främst för att en reparation ska upptäckas i god tid och inte förvandlas till en dyr och onödig skada. Boka därför en tid på bilverkstaden minst en gång per år, för att se till att bilen är i gott och säkert skick. Kör man mycket med bilen kan det vara bra att serva bilen oftare än en gång per år.

Bilverkstad i Karlstad - Boka online

Att hålla bilen i säkert skick är A och O, för att du ska vara trygg i trafiken, se alltid till att fylla på med olja i tid, att bromsarna är starka och att däcken är säkra att köra med. Det hjälper vi gärna till med. Dags för service? Boka en tid hos Vianor Karlstad på nätet!