Bilverkstad Uppsala

Varje bil behöver underhåll med jämna mellanrum för att säkerställa att bilen förblir i gott skick och fungerar på vägen. Medan en årlig bilservice är ett bra sätt att ta hand om ett äldre fordon som inte längre följer tillverkarens underhållsschema, kan schemalagd intervallservice krävas för att tillverkarens garanti ska vara giltig. Boka bilservice på din närmaste Vianor verkstad eller läs mer om Vianors bilverkstad och bilverkstadstjänster.

Verkstäder:
Uppsala - 1st Örsundsbro - 1st

Vianor Uppsala

Stallängsgatan 15
75318 Uppsala

Tel. 018-10 23 00

Öppettider
Mån-Fre: 07.30-16.30

Vianor Hjälstaby (Partner)

Industrivägen 5
749 60 Örsundsbro

Tel. 0171-475560

Öppettider
Mån-fre kl 7.00-16.00 (lunchstängt kl 11.30-12.00)

Bilverkstad i Uppsala

När du har behov av däck- och bilverkstadstjänster är du välkommen till Vianor. På vår bilverkstad i Uppsala välkomnar vi alla bilar. För äldre bilar erbjuder vi vårt Vianor Basservice. Förutom att serva din bil erbjuder vi ett stort utbud av däck och fälgar till din bil, samt däckhotell om du inte har plats hemma. Vår proffsiga personal finns på plats och hjälper dig med alla frågor och funderingar. 

Proffsig bilservice hos Vianor Uppsala

Använd alltid en pålitlig verkstad när din bil behöver omvårdnad. Med Vianor är det enkelt: du kan boka tid online, du har alla tjänster under ett och samma tak och allt sker med omsorg och pålitlighet. 

Hur ofta bör du besöka en bilverkstad?

Bilar behöver regelbunden service. Det är ytterst viktigt att få bilen servad hos en pålitlig service då arbetet som utförs faktiskt påverkar din säkerhet när du är ute och kör. Besök verkstaden en gång per år för att alltid hålla bilen i gott skick. Kör du mycket med bilen kan det vara klokt att besöka verkstaden oftare än så. 

Bilverkstad i Uppsala - Boka en tid hos Vianor

Håll bilen i gott skick. Se till att bromsarna är starka om du behöver tvärbromsa och att däcken är säkra att köra med. Du kan boka din tid enkelt på nätet. Boka en tid hos Vianor Uppsala nu.