Köp dubbdäck till lätta lastbilar

Dubbdäck till lätta lastbilar

Köp dubbdäck till lätta lastbilar

Hakkapeliitta C4

(2 kundomdömen)
Hakka-skyddAramid SidewallNordiskt vinterdäck
Oavsett om du ska transportera varer eller resa: njut av vintern! Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 är ett nytt där för lätta lastbilar och husbilar, utvecklat för krävande och mångsidig vinteranvändning, och gör vardagen enklare för yrkesförare och ger fritidsförare sinnesro.
Från 2288 kr/st
Tyre class: C2

UltraGrip Cargo

Nordiskt vinterdäck
Goodyears Cargo UltraGrip är ett dubbdäck, anpassat till små bussar och transportbilar.
Från 2298 kr/st
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: B 73dB

Dubbade vinterdäck till skåpbilar och lätta lastbilar

När det gäller dubbdäck för skåpbilar och lätta lastbilar ställer vår nordiska vinter höga krav på däcken eftersom väderförhållandena kan variera från ösregn till kalla och skarpa vinterdagar med is på vägarna. Vi har ett stort utbud av dubbdäck för skåpbilar och lätta lastbilar i vårt sortiment. Om du letar efter ett dubbdäck till en skåpbil eller lätt lastbil rekommenderar vi Nokian Tyres Hakkapeliitta C3. Detta däcket använder modern vinterdäckteknik och däckets fyrkantiga dubbar ger utmärkt grepp under varierande vinterförhållandena med en låg ljudnivå. Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 är utrustad med Aramied Sidewall teknik som gör däcket väldigt slitstarkt då det skyddar däcket från yttre stötar och skärskador. Alla Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdäck levereras med 1 års kostnadsfri vägassistansförsäkring och en garanti som ersätter ett skadat däck om det inte går att reparera. Klicka här för att läsa mer om Hakka skyddet.

Vi hjälper dig med monteringen av dina nya vinterdäck

Vi hjälper dig med monteringen och balanseringen när du köper nya vinterdäck. Vi har lång erfarenhet av både dubbdäck och dubbfria vinterdäck och rekommenderar gärna produkter efter dina behov. Våra däckspeciallister säkerställer att dina däck blir rätt monterade och kontrollerar samtidigt övriga slitagedelar som kan påverka trafiksäkerheten. Vi erbjuder även däckhotell på samtliga av våra däckverkstäder. Klicka här för att läsa mer om fördelarna med däckhotell.