Däckegenskaper

Nyhet!
Hakka-skydd
Aramid Sidewall
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 170km/h (R)
Lastindex: 900kg (104)

Nokian Tyres Hakkapeliitta C4

Dubbdäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!
Hakka-skydd
Aramid Sidewall
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 170km/h (R)
Lastindex: 900kg (104)
  • Precist, balanserat och stabilt under tung belastning
  • Unikt grepp på is och snö - kvadratiska dubbar i rostfritt stål erbjuder bra grepp och slitstyrka
  • Längre livslängd, Aramid-förstärkta däcksidor erbjuder extra slitstyrka även vid tyngre belastning

ROSTRFRITT VINTERGREPP

Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 dubbdäck klarar allt som vintern innebär. Avancerade kvadratiska dubbar i rostfritt stål garanterar kontrollerad, Hakkapeliitta-aktig körkänsla och överlägset grepp på både is och snö.

BALANSERAD KÖRNING

Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 utmärkta och balanserade grepp garanteras av avancerad dubbteknik från världens nordligaste däcktillverkare. Framförallt för tunga skåpbilar är maximering av grepp i sidled viktigt för att behålla kontrollen över fordonet med hög prestanda under plötsliga undanmanövrar och inbromsningar. De kvadratiska dubbarna i rostfritt stål har ett fast grepp och varar även efter flertalet mil. De nya dubbarna är tåligare mot korrosion och slitage som orsakas av saltade vägar och fukt. Ett säkert vintergrepp uppnås även genom det ökade antalet dubbar och de olika lamelldjupen och storlekarna på mönsterblocken.

STABILT OCH TÅLIGT I ALLA VÄDER

Varor och människor måste kunna transportera sig tillförlitligt och säkert hela året. Den nya, lättkontrollerade mönstermodellen kan säkert hantera ishalka, vatten och slask lika bra. Olika storlekar på mönsterblocken och den tydliga pilliknande designen i mittenområdet, med stödribbor, erbjuder välbehövligt grepp och stabilitet när det behövs som mest. Datoroptimerad dubbfördelning möjliggör lägre däckljud, eftersom effektvågorna från enskilda dubbar inte förstärker varandra. Tack vare att ljudnivån håller sig behagligt låg, förbättras därmed körkomforten, särskilt under långa resor.

SLITSTYRKA OCH EFFEKTIVITET FÖR PROFFS OCH RESENÄRER

Lätta lastbilar och husbilar kräver mycket av däck. Fordonen är tunga och de körs vanligen fullastade på dåligt vägunderlag och längs grusvägar med en hel del gropar. Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 gör att livet blir enklare för de hårt arbetande yrkesförarna och resenärerna genom den balanserade körkänslan och slitstyrka i toppklass. Slitstyrkan för den nya produkten är maximerad tack vare Nokian Tyres unika Aramid Sidewall-teknologi som skyddar mot stöt- och skärskador, en stabil stomme och stark gummiblandning som använder det senaste inom gummiblandningsteknik.

 

Inga recensioner.

Min recension för Nokian Tyres Hakkapeliitta C4

Helhetsbetyg*