EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: E
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 72dB
Hastighetsklass: 210km/h (H)
Lastindex: 1090kg (111)

Radar Renegade A/T5

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: E
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 72dB
Hastighetsklass: 210km/h (H)
Lastindex: 1090kg (111)

Mångsidiga terräng- och terrängdäck

Radar Renegade A/T5 är ett terrängdäck utformat för förare som gillar att våga sig på terräng men också behöver bra prestanda på vägen. Det stabila och högpresterande däcket är lämpligt för crossovers, SUV:ar och lätta lastbilar.

  • Grövre underlag som även fungerar offroad
  • Däckstenavvisare ökar däckens hållbarhet
  • Robust 3-lagers konstruktion för pålitlig körning på alla underlag

Hållbarhet och stabilitet för terräng och på vägar.

Renegade A/T5-däck erbjuder förbättrad stabilitet och punkteringsskydd för krävande körning. Däcken har testats för att fungera i terräng och på vägar. Däcket har stenavvisarteknik som förhindrar att stenar borrar sig och fastnar i slitbanan och skadar däcket.

Radar Renegade A/T5-däck erbjuder stabilitet och kontroll till föraren. Däcket har breda slitbaneblock i mitten som hjälper till att balansera viktfördelningen och säkerställa att slitbanan slits jämnt. Det terrängoptimerade slitbanemönstret på Renegade A/T5 ger bra grepp i varierande terräng. Däckets robusta 3-lagers konstruktion minskar risken för punkteringar och säkerställer stabil hantering på alla underlag.

Radar - upptäck Radar däck

Radar är ett däckmärke från Omni United, en tillverkare med globalt fotavtryck inklusive stor distribution, tillverkning och FoU-nätverk. Omni United grundades 2003 och har vuxit till att bli ett av de mest dynamiska och designdrivna däckföretagen i världen.

EU-däckmärkning: RZD0037

Inga recensioner.

Min recension för Radar Renegade A/T5

Helhetsbetyg*