Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 160km/h (Q)
Lastindex: 1360kg (119)

Radar Renegade R/T +

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 160km/h (Q)
Lastindex: 1360kg (119)

Däck för utmanande terräng

Radar Renegade R/T+ är ett däck för utmanande terräng. Däcket kombinerar ett aggressivt och robust utseende med bra off- och on-road-prestanda. Serien är utformad för att vara lämplig för crossovers, SUV:ar och lätta lastbilar.

  • Bra prestanda på väg och i terräng
  • Robust trelagerskonstruktion minskar risken för punktering
  • Stenavvisare förhindrar att stenar fastnar i ringen

Grepp och hållbarhet för terräng och på väg

Renegade R/T+ kombinerar ett aggressivt och robust utseende med enastående prestanda på och terräng. Den dubbla strukturen på sidorna av ringen har ett mönster med dödskallar och kolvar på ena sidan och dolkformade klackar som tränger igenom leran på den andra. Den starka trelagersdesignen hos Renegade R/T+ minskar risken för punkteringar och säkerställer stabil kontroll på alla ytor. Utmärkt stenavvisarteknologi förhindrar att stenar borrar sig in och stannar kvar i slitbanemönstret och skadar däcket, vilket förbättrar däckets hållbarhet i krävande terräng.

Radar - upptäck Radar däck

Radar är ett däckmärke från Omni United, en tillverkare med globalt fotavtryck inklusive stor distribution, tillverkning och FoU-nätverk. Omni United grundades 2003 och har vuxit till att bli ett av de mest dynamiska och designdrivna däckföretagen i världen.

Inga recensioner.

Min recension för Radar Renegade R/T +

Helhetsbetyg*