Däckhotell Östersund

Spara utrymme hemma och förvara dina däck enkelt och tryggt på vårt däckhotell. Genom att välja vårt däckhotell kan du vara säker på att dina däck förvaras under optimala förhållanden i skydd av skadligt UV-ljus. Vi tvättar dina däck, inspekterar dess skick och mäter lufttrycket. Dessutom får du en digital rapport om mönsterdjupet på dina däck via e-post. När däckbytesperioden närmar sig, skickar vi dig ett automatisk tidsförslag till däckbyte.

Verkstäder:
Östersund - 1st

Vianor Östersund

Vallvägen 8
831 48 Östersund

Tel. 063-12 12 12

Öppettider
Mån-Fre: 07.00-17.00

Säsongsöppettider: 15/4 - 10/5
Mån-Fre: 07.00-18.00

Här hittar du däckhotell i Östersund 

Om du är ute efter ett praktiskt däckhotell hittar du ett i Östersund i anslutning till E45:an som går söderut. På andra sidan viken ligger vackra Frösön och centrala Östersund är inte långt bort. Vianor finns bara på ett ställe i Östersund med omnejd. Lyckligtvis finner du en mängd tjänster här. 

Förutom däckhotellet kan du också boka däckbyte och balansering av däck så att bilen rullar tryggare mot sin slutdestination. En annan fördel är att du kan boka en felkodsavläsning av de elektriska system som oftast är installerade i nya bilar. Du kan identifiera fel på både bromssystem och bränsleblandning. Det finns alltså möjlighet till att vara proaktiv och göra något åt problemet innan det blir för allvarligt.

Fördelarna med förvaring på däckhotell 

Förutom att dina däck är i tryggt förvar är fördelarna med ett däckhotell att de inte skadas av UV-strålning och värme. Däckens kvalitet är avgörande för att bilkörningen ska bli så bekväm som möjligt. Med tiden riskerar de att slitas, något du helst vill undvika. När du väl byter mellan sommar- och vinterdäck hjälper vi dig att tvätta dem ordentligt. 

Är du nyfiken på däckens skick? Vi skickar en rapport som berättar mer om både mönsterdjup och lufttryck, så att du alltid är uppdaterad.

Förvaring av däck - detta gäller!

Bra förvaring av däcken är A&O, för att skydda dem mot den yttre miljön. Tänk på följande:

  • Temperaturen i förvaringsutrymmet får vara max 25 grader och lägst 0
  • Solljus eller varma lokaler är inte till däckens fördel
  • Däcken ska förvaras fritt utan föremål ovanpå
  • Oljor och kemikalier får inte komma i kontakt med däcken

Boka däckhotell i Östersund

Ett däckhotell i Östersund är det perfekta alternativet när du inte har tillräckligt med utrymme för däcken hemmavid. Kanske bor du mitt inne i stan men vill ändå ha en bil? Däckförvaring är dessutom tryggt och säkert. Vi förvarar dina sommar-  och vinterdäck och erbjuder flera servicealternativ för en bil i toppskick.