Däckhotell Uppsala

Spara utrymme hemma och förvara dina däck enkelt och tryggt på vårt däckhotell. Genom att välja vårt däckhotell kan du vara säker på att dina däck förvaras under optimala förhållanden i skydd av skadligt UV-ljus. Vi tvättar dina däck, inspekterar dess skick och mäter lufttrycket. Dessutom får du en digital rapport om mönsterdjupet på dina däck via e-post. När däckbytesperioden närmar sig, skickar vi dig ett automatisk tidsförslag till däckbyte.

Verkstäder:
Uppsala - 1st Örsundsbro - 1st

Vianor Uppsala

Stallängsgatan 15
75318 Uppsala

Tel. 018-10 23 00

Öppettider
Mån-Fre: 07.30-16.30

Vianor Hjälstaby (Partner)

Industrivägen 5
749 60 Örsundsbro

Tel. 0171-475560

Öppettider
Mån-fre kl 7.00-16.00 (lunchstängt kl 11.30-12.00)

Däckhotell i Uppsala nära dig

Ett däckhotell ligger nära centrala Uppsala, vilket är bekvämt om du ändå uträttar andra ärenden i närheten. Du finner däckhotellet inte långt från Kungsängsleden. Om du istället är intresserad av ett däckhotell i Hjälstaby går det att köra hit via väg 55.  Det är extra praktiskt om du har ärenden söderut mot Enköping till. 

Du kan få liknande service både i Hjälstaby och Uppsala - det vill säga däckhotell, däckbyte och däckbalansering. I Uppsala finns det dessutom en speciell service för elbilar och du kan få hjälp att polera framlyktorna så att sikten blir bättre under körningen.

Värt att veta om förvaring på däckhotell 

När du skyddar däcken mot värme och UV-strålning ser du också till att de håller längre, något både din plånbok och miljön tjänar på. På ett däckhotell förvaras däcken på ett torrt och svalt ställe under hela säsongen när de inte används. I samband med bytet ser vi också till att däcken är rena och fina. 

Du får en överskådlig rapport som berättar mer om däckens status: både mönsterdjup och lufttryck. Servicepersonal säkerställer att bromsklossarna är i gott skick. 

Förvaring av däck i korthet

Däcken slits inte bara när de rullar mot väglaget utan också av väder och vind. Vid däckförvaring är följande A&O:

  • Temperaturen i förvaringsutrymmet får vara max 25 grader och lägst 0
  • Solljus eller varma lokaler är inte att rekommendera
  • Däcken ska förvaras fritt utan att tyngas ner
  • Oljor och kemikalier får inte komma i kontakt med däcken

Boka däckhotell i Uppsala

Om du känner att det är dags att hitta förvaring till bildäcken finns våra däckhotell i Uppsala bara en smidig bilresa bort. Vi förvarar såväl dina sommar- som vinterdäck så att du kan känna dig redo inför varje ny årstid. Både vädret och väglaget kan variera! Känn dig trygg med våra gedigna tjänster och däckservice till en rimlig kostnad. Kvalitetsdäck från Vianor är också en möjlighet för ansvarsfulla bilförare.