Välkommen till Vianors adventskalender 2022!

Vi öppnar en ny spännande lucka med ett fint julerbjudande varje söndag i advent!

I december bjuder vi på lite extra julstämning på VIANOR genom att omvandla månadens erbjudande till en adventskalender som innehåller fyra fina erbjudanden! Varje söndag i advent presenterar vi ett nytt erbjudande som varar i en vecka.

Passa på att boka eller köpa erbjudandet under den vecka erbjudandet gäller. Om erbjudandet kräver en tidsbokning väljer du självklart en tid som passar dig – utan extra tidspress.

Vi önskar dig varmt välkommen - och säker resa i jultrafiken!

Adventskalendern pågår under perioden 27 november till 24 december 2022 och kan inte kombineras med andra erbjudanden, avtal eller rabatter. Gäller endast Vianors egna verkstäder och så långt lagret räcker.


Lucka 2:
25% rabatt på hjulinställning!

Rätt hjulinställning minskar bränsleförbrukningen, ökar komforten och ger säkrare köregenskaper under dina julresor.

En korrekt hjulinställning förlänger livslängden på dina däck. Du minskar däckslitaget och oönskade vibrationer samtidigt som du sänker bränsleförbrukningen. Boka din service under perioden 4–10 december för att ta del av erbjudandet, du väljer sedan ett datum och tid som passar dig för själva servicen.

Erbjudandet gäller 4–10 december och kan inte kombineras med andra erbjudanden, avtal eller rabatter

Boka tid för hjulinställning


Vianors adventskalender lucka #3

Luckan öppnas 11 december - erbjudandet gäller till 17 december

 

Medan vi väntar...

Är du alltid osäker på när du kan ta av och på vinterdäcken? Eller om du borde ha dubb- eller dubbfria vinterdäck nästa gång? Bli klokare efter ett dyk in i vårt däckipedia:

Vianors däckipedia


Betala enkelt med Vianorkortet!

30-60 dagars kostnadsfritt köp med Vianorkortet.

Betalar du hela beloppet på första fakturan, betalar du endast det du annars skulle betalat online eller i kassan på verkstaden, alltså utan vare sig räntor eller avgifter. Du kan också välja en av ResursBanks fördelaktiga delbetalningsalternativ. 

Om du inte redan har Vianorkortet kan du snabbt och enkelt ansöka om det genom att SMS:a "VIANOR" till 71 690.

 

Läs mer här