Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster.


STOR SOMMARDÄCKSKAMPANJ!

Är dina sommardäck slitna? Nu erbjuder vi de mest populära däckdimensionerna till extra bra priser!

Våren är här och äntligen kan vi sätta på sommardäck! Utforska våra senaste nyheter och erbjudanden för en förbättrad körupplevelse.

Upptäck Nokian Tyres Hakka Black 3 SilentDrive med exakta köregenskaper och lågt ljud. Upplev stabiliteten med Nordman South och få en pålitlig prestanda i alla väder. Missa inte erbjudandet på Nokian Tyres Hakka Blue 3, som var testvinnare 2022.

Ta del av våra bästa alternativ idag!

Gå till kampanjen >>

Kampanjpriserna kan inte kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Gäller så långt lagret räcker och när du beställer online eller i butik tom. 30/4-2024.


Betala enkelt med Vianorkortet!

4 månaders kostnadsfritt köp med Vianorkortet.

Betalar du hela beloppet på första fakturan, betalar du endast det du annars skulle betalat online eller i kassan på verkstaden, alltså utan vare sig räntor eller avgifter. Du kan också välja en av ResursBanks fördelaktiga delbetalningsalternativ. 

Om du inte redan har Vianorkortet kan du snabbt och enkelt ansöka om det genom att SMS:a "VIANOR" till 71 690.

 

Läs mer här


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor

Däckerbjudanden

Nu är det läge att skaffa högkvalitativa däck från ledande tillverkare till ett överkomligt pris. Missa inte Vianors erbjudanden och kampanjer på sommar- och vinterdäck, vi har även paket som inkluderar fälgar. Vianor erbjuder professionella tjänster som däckbyte för vinter- och sommardäck och många andra underhållstjänster för bilar och däck.

Behöver du hjälp med att välja rätt vinter- eller sommardäck till ditt fordon? Kontakta då Vianors experter per telefon, online eller besök ditt närmaste Vianor serviceställe. Du hittar kontaktuppgifter och Vianors hela sortiment av däck på vår webbplats.

 

Erbjudanden på vinterdäck

I Sveriges krävande vinterförhållanden är vinterdäck nödvändiga. Hos Vianor kan du hitta pålitliga och högpresterande dubbdäck och friktionsdäck för säker körning under  vinterns krävande förhållanden. Hitta premium vinterdäck för just ditt fordon i Vianors utbud av däck och utnyttja aktuella paketerbjudanden på däck och fälgar.

Experterna på Vianors serviceställen hjälper dig att välja rätt däck för ditt fordon baserat på fordonstyp och däckstorlek. Du kan besöka ditt närmaste serviceställe för att bli betjänad av Vianor-proffs eller bekvämt beställa nya däck på nätet. På vår webbplats hittar du även ett formulär med erbjudanden på produkter och tjänster. Betala bekvämt med faktura eller i delbetalningar.

Erbjudanden på sommardäck

När du köper däck är det viktigt att du inte kompromissar med säkerhet och kvalitet. Istället för billiga, lågkvalitativa däck, välj premiumdäck från toppmärken för garanterad säker och bekväm körning.

På Vianors webbplats hittar du erbjudanden på nya sommardäck som passar ditt fordon till ett överkomligt pris utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Missa inte Vianors paketerbjudanden som ger rabatt på sommardäck från världsberömda däcktillverkare. Utforska erbjudandena för personbilar och andra fordonstyper.

Hitta alla Vianors erbjudanden på däck och kampanjer

Du kan alltid hitta våra aktuella erbjudanden på däck online, där kan du köpa högkvalitativa premiumdäck till ett överkomligt pris utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet. På sidan hittar du även andra erbjudanden från Vianors omfattande utbud av varor och tjänster för ditt fordon.

Hos Vianor kan du enkelt få däck installerade och hjälp med hjulinställning, vindrute reparation och mycket mer för ditt fordon. Beställ däck bekvämt från vår webbplats eller besök ett av Vianors serviceställen för att betjänas av våra experter.