Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Månadens Erbjudande: Byt bromsar - få en kostnadsfri kontroll av bromsvätska

Ett väl fungerande bromssystem är den viktigaste säkerhetsutrustningen i din bil, och helt avgörande för vår ömsesidiga trafiksäkerhet. Om du inte har checkat dina bromsar på ett tag rekommenderar vi att du gör ett besök hos oss.

I augusti erbjuder vi en kostnadsfri kontroll av bromsvätskan om du servar dina bromsar hos oss. Bromsvätskan överför trycket i bromssystemet och bör bytas ut vartannat år.

Med en bromsservice hos oss hjälper vi dig att kontrollera bromssystemets skick, byta ut bromsskivor eller bromsbelägg vid behov samt utföra eventuella övriga reparationer enligt biltillverkarens specifikationer.

Läs mer och beställ här

Erbjudandet gäller vid bokning senast 31 augusti 2022. Kan ej kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter.


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor