Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Månadens Erbjudande: 10% rabatt på alla fälgar

Våren är här och för oss på Vianor finns det inget säkrare vårtecken än när sommardäcken är monterade på bilen. Sommardäckens höga komfort och låga ljudnivå är något man blir påmind om varje säsong - alltid lika härlig känsla. Nu i Mars vill vi erbjuda dig något som förstärker vårkänslan ytterligare. Vad sägs om att ge bilen ett nytt, fräscht utseende. Under Mars får du 10 % rabatt på alla fälgar när du beställer online! 

Vi har ett stort urval av fälgar i många olika utföranden. Använd vår fälgsök för att hitta rätt fälg till din bil!

Klicka här för att hitta nya fälgar till din bil

Erbjudandet gäller vid beställning online och kan ej kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Gäller t.o.m. 2021-03-31.


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor