Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Månadens Erbjudande: 
Hjulinställning 1190:-

Få en komfortabel och avslappnande bilresa samtidigt som du sparar pengar!

Vintern tär hårt på bilen. Tjälskador, dålig asfalt och gropar i vägen kan leda till fel hjulinställning. Om du upplever att det skakar i ratten eller om bilen drar åt sidan kan det vara klokt att kontrollera din hjulinställning så snart som möjligt. 

En hjulinställning är en bra investering om du har köpt nya däck till bilen. En korrekt hjulinställning ger bekvämare körning, lägre bränsleförbrukning samt jämnare däckslitage och därmed längre livslängd på dina däck.

Boka hjulinställning online idag för endast 1190:- (ord. pris 1495:-)

Klicka här för att boka tid >>

Erbjudandet gäller vid bokning online och kan inte kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Giltigt t.o.m. 2023.05.31.


Betala enkelt med Vianorkortet!

30-60 dagars kostnadsfritt köp med Vianorkortet.

Betalar du hela beloppet på första fakturan, betalar du endast det du annars skulle betalat online eller i kassan på verkstaden, alltså utan vare sig räntor eller avgifter. Du kan också välja en av ResursBanks fördelaktiga delbetalningsalternativ. 

Om du inte redan har Vianorkortet kan du snabbt och enkelt ansöka om det genom att SMS:a "VIANOR" till 71 690.

 

Läs mer här


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor