Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Hjulinställning endast 995kr!

Sommaren är precis runt hörnet, och bilen blir också det viktigaste transportmedlet för hela familjen den här semestern. Gör resan så bekväm som möjligt!

En korrekt hjulinställning ger bekvämare körning, lägre bränsleförbrukning samt jämnare däckslitage och därmed längre livslängd på dina däck. Om du upplever att det skakar i ratten eller om bilen drar åt sidan kan det vara klokt att kontrollera din hjulinställning så snart som möjligt. Om hjulvinklarna är fel över en längre tid kan det leda till problem med styrning och resulterar i ökat och snedfördelat däckslitage. En hjulinställning är också en bra investering om du har köpt nya däck till bilen. Då säkerställer du optimal livslängd och köregenskaper.

Boka hjulinställning online idag för endast 995kr (ord.pris 1195kr)

Klicka här för att boka tid


Erbjudandet gäller vid bokning online och kan inte kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Giltigt t.o.m. 20210531.


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor