Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Kampanjpris på AC-service hela Juni och Juli

Nu startar perioden som vi alla sett fram emot - en riktigt varm och skön sommar! Värmen är nästan alltid välkommen förutom när man sitter i bilen då man vill njuta av en välfungerande AC som ger optimal kylning. Våra fyrfotade vänner uppskattar också en väl fungerande AC då detta kanske är den enda möjligheten till ett svalare klimat under varma sommardagar. Kom dock ihåg att aldrig lämna djur i bilen en längre period då temperaturen snabbt stiger när bilen och ACn inte är igång.

Nu under juni och juli har du möjlighet att boka AC-service till ett riktigt förmånligt pris. Passa därför på att boka in din årliga AC-service för att säkerställa att den fungerar optimalt när du behöver den som mest.

Kampanjpris: från 1345kr (ord.pris: 1495kr)

Klicka här för att boka tid för AC-service till kampanjpris!

Erbjudandet gäller vid beställning online t.o.m. 2021-07-31. Kan ej kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter.


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor