Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Vi tömmer lagret på vinterdäck:
Köp 4 betala för 3!

Missa inte chansen att beställa nya vinterdäck till riktigt förmånligt pris under vecka 5 och 6.

Vi gör plats för sommarens däcknyheter och erbjuder 25% rabatt på alla vinterdäck från GT Radial, Radar, Goodyear och Sava!

Samtidigt erbjuder vi 25% på hjulinställning, däck- och fälgpaket samt en tävling. Klicka på knappen för att se alla erbjudandena!

Till Kampanjerbjudandena!

Erbjudandet gäller t.o.m. 2023-02-12 vid beställning online och kan ej kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet gäller egenägda Vianor verkstäder och så långt lagret räcker.


Månadens Erbjudande:
Vianor Basservice endast 1390:-!

Motoroljan är avgörande för att ha en välsmord och optimalt fungerande motor under alla körförhållanden och temperaturer. I februari erbjuder vi Vianor Basservice till endast 1390:-!

Vianors Basservice inkluderar upp till 5 liter motorolja, oljefilter, pluggtätning, samt check av 29 kontrollpunkter med fokus på trafiksäkerhet. Servicen passar perfekt för bilar som inte längre omfattas av nybilsgaranti, eller om du har köpt en bil med osäker servicehistorik.

Erbjudande: 1390:- (ord. pris 1695:-)

Läs mer och beställ här

Erbjudandet gäller vid bokning online senast 28 februari 2023. Kan ej kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter.


Betala enkelt med Vianorkortet!

30-60 dagars kostnadsfritt köp med Vianorkortet.

Betalar du hela beloppet på första fakturan, betalar du endast det du annars skulle betalat online eller i kassan på verkstaden, alltså utan vare sig räntor eller avgifter. Du kan också välja en av ResursBanks fördelaktiga delbetalningsalternativ. 

Om du inte redan har Vianorkortet kan du snabbt och enkelt ansöka om det genom att SMS:a "VIANOR" till 71 690.

 

Läs mer här


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor