Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Månadens Erbjudande: Hjulinställning 1050kr!

Vintern tär hårt på våra vägar och tjälskador, dålig asfalt och inte minst potthål är mycket vanligt på våren. Exempelvis om däcket hamnar i ett potthål med hög hastighet kan det leda till fel i hjulinställningen. Om du upplever att det skakar i ratten eller om bilen drar åt sidan kan det vara klokt att kontrollera din hjulinställning så snart som möjligt. Om hjulvinklarna är fel över en längre tid kan det leda till problem med styrning och resulterar i ökat och snedfördelat däckslitage.

En korrekt hjulinställning ger bekvämare körning, lägre bränsleförbrukning samt jämnare däckslitage och därmed längre livslängd på dina däck. En hjulinställning är också en bra investering om du har köpt nya däck till bilen. Då säkerställer du optimal livslängd och köregenskaper.

Boka hjulinställning online idag för endast 1050kr (ord. pris 1295kr)

Klicka här för att boka tid

Erbjudandet gäller vid bokning online och kan inte kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Giltigt t.o.m. 2022.05.31.


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor