Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Njut av husbilsemestern med nya sommardäcket Nokian Hakka Van!

Nu står vi i startgroparna för årets husbilssommar. I år, precis som förra året, är det många husbilar som färdas på vägarna från norr till söder med många härliga upplevelser i sikte: midnattsol, fantastiska naturupplevelser, sandstränder och självklart varierande sommarväder och varierande vägförhållanden.

Nya Nokian Hakka Van är ett mycket slitstarkt sommardäck med Aramid-förstärkta sidoväggar som ger en stabil, balanserad och säker körning i alla väderförhållanden. Däcket har utmärkt våtgrepp vilket minskar risken för vattenplaning. Nokian Hakka Van har även mycket lågt rullmotstånd vilket ger minskade bränslekostnader och miljöpåverkan.

Spara både miljö och pengar - köp Nokian Hakka Van till ett kampanjpris hela April på följande däckdimensioner:

215/70 R15: Kampanjpris 1564 kr/st (ord.pris 1749 kr/st)

225/65 R16: Kampanjpris 1927 kr/st (ord.pris 2156 kr/st)

225/75 R16: Kampanjpris 2123 kr/st (ord.pris 2376 kr/st)

Klicka här för att ta del av erbjudandet

När du köper Nokian Hakka Van sommardäck ingår Hakkaskyddet som ger dig en extra trygghet om olyckan skulle vara framme under husbilssemestern. Om ditt Nokian Hakka Van sommardäck skadas så mycket att det inte går att laga får du ett nytt däck utan kostnad. I Hakkaskyddet ingår även vägassistans som du kan kontakta dygnet runt. Klicka här för att läsa mer om Hakkaskyddet

Vill du ha nya fälgar till din husbil? Kontakta din närmaste verkstad.

Erbjudandet kan inte kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Gäller så länge lagret räcker vid beställning online t.o.m. 2021-04-30.


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor