Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster. 


Köp nya vinterdäck till kampanjpris!

Hösten är här och det är dags att sätta på vinterdäcken. Om du är i behov av nya vinterdäck erbjuder vi under denna månaden nästan 80 produkter till förmånligt pris. Är du osäker på om dina vinterdäck håller måttet är du välkommen till någon av våra verkstäder så kontrollerar vi skicket på dina däck och gör en digital mönsterdjupsmätning - helt enkelt en liten "hälsokontroll" av dina däck.

I höst har vi två mycket spännande vinterdäcksnyheter! Aftonbladets testvinnare Nokian Hakkapeliitta 10 är nästa generations säkerhet, med två specialutvecklade dubbar. Dubbarna i mittribban förbättrar accelerationen och bromsgreppet, medan dubbarna på skulderpatiet maximerar greppet vid kurvtagning och byte av körfält. Nokian Hakkapeliitta 10 kommer också som EV-version för el- och hybridbilar, vilket bland annat är extra tyst och stabil, samt en SUV-version, med Aramid-förstärkta sidoväggar som ger maximalt skydd mot däckskador. Dessutom kommer Nokian Nordman 8 för både personbil och SUV, ett däck som ger balanserad och säker körning på både is och snö.

Kom ihåg! Om du köper nya Nokian Hakkapeliitta vinterdäck får du 1 års Hakka-garanti vid köpet.

Sök nya vinterdäck till din bil

Kampanjpriser kan inte kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Gäller så länge lagret räcker.


Spela Vianor spelet och du kan vinna en uppsättning nya Nokian Hakkapeliitta 10 vinterdäck!

Hur många ballonger kan du spräcka? För att tävla spelar du vårt spel på Vianors hemsida, tar en skärmdump/bild av ditt resultat (som du behåller), skriver in ditt resultat samt en motivering varför du ska vinna i kommentarsfältet senast 24/10. Deltagaren kan endast delta i tävlingen en gång. Vi kommer att utse en vinnare bland alla deltagare som vinner en uppsättning nya Nokian Hakkapeliitta 10 vinterdäck. Den utvalda vinnaren får sedan skicka in skärmdumpen/bilden för att intyga sitt resultat innan vinsten delas ut. 

Så här spelar du:

1. Läs först igenom tävlingsreglerna och villkoren 

2. Samla så många poäng som möjligt genom att spräcka så många orangea ballonger som möjligt utan att spräcka de svarta ballongerna

3. Ta en skärmdump/bild av ditt tävlingsresultat. Behåll skärmdumpen tills tävlingen är avslutad.

4. Skriv in ditt tävlingsresultat i kommentarsfältet på Vianor Sveriges tävlingsinlägg tillsammans med en motivering varför just du vill vinna

Lycka till!

(Om du använder en iphone för att spela spelet och fastnar i läget där du ombeds att rotera skärmen, klicka då på de tre prickarna i hörnet och välj att öppna det i webbläsare) 

Tävlingen är inte sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook

  

Starta spelet >>

Lägg upp ditt tävlingsresultat >>

 


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor