Kampanjer och fina erbjudanden på Vianor!

Här hittar du våra aktuella kampanjer och erbjudanden till dig och din bil. Varje månad har vi bland annat Månadens erbjudande där vi varje månad lyfter fram ett speciellt förmånligt erbjudande. Det kan vara allt ifrån förmånliga priser på däck, fälgar, däckhotell, biltillbehör till några av våra populära däck- och bilservicetjänster.


Välkommen till Vianors adventskalender 2023!

Vi öppnar en ny spännande lucka med ett härligt erbjudande varje måndag i advent!

Varje erbjudande varar en vecka – passa på att boka eller köpa erbjudandet under veckan som erbjudandet är tillgängligt. Om erbjudandet kräver en tidsbokning väljer du självklart en tid som passar dig, den behöver inte bokas in samma vecka.

Se erbjudandet


 

STOR VINTERDÄCKSKAMPANJ!

Är dina vinterdäck slitna? Nu erbjuder vi de mest populära däckdimensionerna till extra bra priser!

En nyhet i höst är Nordman North 9, som erbjuder stabil prestanda under alla väder. Däcket är balanserat, pålitligt och säkert på is och snö, med precisa och lätta köregenskaper.

Bland erbjudandena hittar du också friktionsdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 och dubbdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10, båda testvinnare 2022. På köpet får du 1 års Hakka Garanti*.

Vi har många andra alternativ i flera prisklasser - prova vår superenkla däckväljare här>.

*Hakka-garantin måste aktiveras senast 2 veckor efter köpet. Kampanjpriser kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller så långt lagret räcker, t.o.m. 17/12 2023.

 

Hakkapeliitta R5

TestvinnareNyhet!Hakka-skyddNordiskt vinterdäck
Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, designat för att ge dig den renaste formen av säkerhet tack vare dess innovativa kombination av vintergrepp, tystnad, hållbarhet och miljövänlighet. Hakkapeliitta R5 ger de nya Double Block Grip-designen ett överlägset grepp och väghållning, medans klassens bästa isprestanda garanteras av unika Arctic Grip Crystals.
1593 kr/st Från 1531 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: A 68dB

Hakkapeliitta R5 EV

Nyhet!El- och hybridbilarHakka-skyddNordiskt vinterdäck
Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar, designat och utvecklat med miljövänlig teknologi och ger el- och hybridbilar maximal säkerhet, komfort och ökat räckvidd. Klassens bästa isprestanda garanteras av unika Arctiv Grip Crystals, och de imponerande funktionerna för komfort ingår i SilentDrive™-teknologin.
4085 kr/st Från 3644 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 70dB

Hakkapeliitta R5 SUV

TestvinnareNyhet!Hakka-skyddAramid SidewallNordiskt vinterdäck
Den nya Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar, designat för att tillgodose behoven hos tunga och stora fordon. Hakkapeliitta R5 SUV erbjuder optimerad stabilitet, hållbarhet och slitagetålighet samtidigt som det hanterar höga belastningar precist och tillförligt. De unika Arctic Grips Crystals garanterar klassens bästa isprestanda, och de aramidförstärkta däcksidorna erbjuder bättre slitstyrka och skydd mot punktering.
2470 kr/st Från 2204 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 71dB

North 9

Nyhet!Nordiskt vinterdäck
Nordman North 9 är ett dubbat vinterdäck för personbilar som erbjuder solida prestanda för alla vinterförhållanden.
1412 kr/st Från 1356 kr/st

North 9 SUV

Nyhet!Nordiskt vinterdäck
Nordman North 9 SUV är ett dubbat vinterdäck för SUV:ar och crossovers som erbjuder solid prestanda för alla vinterförhållanden
2104 kr/st Från 1878 kr/st

Hakkapeliitta 10

(53 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareNyhet!Hakka-skyddNordiskt vinterdäck
Det nya vinterdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 blev testvinnare 2022, och är skräddarsytt för att ge ultimat säkerhet i situationer där det behövs mest. Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och miljövänlighet. Double Stud Technology erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten.
1743 kr/st Från 1675 kr/st

Hakkapeliitta 10 EV

(2 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareNyhet!Hakka-skyddNordiskt vinterdäck
Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV har designats och utvecklats med miljövänlig teknik och däcket erbjuder utmärkt körkomfort och säkerhet för elbilar och hybrider. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV är en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och hållbarhet. Double Stud teknologi erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV passar perfekt med moderna elfordon. Genom att använda SilentDrive ™ -tekniken som absorberar bullertopparna och sänker ljudnivån, minskar däckljudet i kupén och ger en bekvämare körupplevelse.
4381 kr/st Från 3908 kr/st

Hakkapeliitta 10 SUV

(12 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareNyhet!Hakka-skyddAramid SidewallNordiskt vinterdäck
Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV vinterdubbdäck är tillverkat för att ge ultimat säkerhet i de situationer där det behövs mest. Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och hållbarhet. Nokian Tyres Double Stud teknologi erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten. Däcket har ett kraftigt sajpat däckmönster ger stabilitet under körning, och Aramid Sidewall-teknik ökar däckets hållbarhet och förhindrar dyra och farliga däckskador.
2689 kr/st Från 2400 kr/st

Hakkapeliitta 9

(138 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckHakka-skyddNordiskt vinterdäck
Utmärkta broms, acceleration och köregenskaper på is. Egenskaperna på snö är ligger i toppklass och även högsta poäng på torr asfalt. Välbalanserade köregenskaper.
1493 kr/st Från 1434 kr/st

Hakkapeliitta R3

(30 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareNordiskt vinterdäck
Utmärkt grepp och bra köregenskaper på is och snö
1049 kr/st Från 1008 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 72dB

Nordman 8

Nordiskt vinterdäck
Nordman 8 dubbdäck är ett balanserat och säkert däck på både is och snö. Körkänslan är exakt och bekväm, oavsett om du kör på hala vägar eller i varmare vinterväder.
892 kr/st Från 858 kr/st

Nordman 8 SUV

Nordiskt vinterdäck
Dubbdäcket Nordman 8 SUV är designad för stora SUV-ar och ger ett balanserat vintergrepp, oavsett om du kör på is, snö eller slask.
1621 kr/st Från 1557 kr/st

Nordman RS2

Nordiskt vinterdäck
Nordman RS2 ger säkra köregenskaper på alla typer av vägar. Balanserat grepp och bra körrespons.
808 kr/st Från 777 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 71dB

Nordman RS2 SUV

Nordiskt vinterdäck
Nordman RS2 SUV är ett dubbfritt vinterdäck för nordiska vinterförhållanden, med pålitligt och balanserat grepp på alla väglag.
1840 kr/st Från 1643 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 72dB

Betala enkelt med Vianorkortet!

30-60 dagars kostnadsfritt köp med Vianorkortet.

Betalar du hela beloppet på första fakturan, betalar du endast det du annars skulle betalat online eller i kassan på verkstaden, alltså utan vare sig räntor eller avgifter. Du kan också välja en av ResursBanks fördelaktiga delbetalningsalternativ. 

Om du inte redan har Vianorkortet kan du snabbt och enkelt ansöka om det genom att SMS:a "VIANOR" till 71 690.

 

Läs mer här


myVianor - missa aldrig ett erbjudande

Registrera dig till myVianor så missar du aldrig ett erbjudande från oss. Det är helt kostnadsfritt och enkelt att registrera sig till myVianor. Genom att registrera dig så får du ta del av vårt nyhetsbrev som innehåller många fina förmåner till dig och din bil. Som myVianor-medlem har du alltid förmånliga priser på Vianor. 

  • 10% rabatt vid köp av däck eller däckservice
  • 10% rabatt på arbetskostnaden vid bokning av bilservice/reparation
  • 10% rabatt vid köp av fälgar
  • Exklusiva erbjudanden speciellt framtagna till dig som myVianor-medlem

Klicka här för att registrera dig till myVianor

Däckerbjudanden

Nu är det läge att skaffa högkvalitativa däck från ledande tillverkare till ett överkomligt pris. Missa inte Vianors erbjudanden och kampanjer på sommar- och vinterdäck, vi har även paket som inkluderar fälgar. Vianor erbjuder professionella tjänster som däckbyte för vinter- och sommardäck och många andra underhållstjänster för bilar och däck.

Behöver du hjälp med att välja rätt vinter- eller sommardäck till ditt fordon? Kontakta då Vianors experter per telefon, online eller besök ditt närmaste Vianor serviceställe. Du hittar kontaktuppgifter och Vianors hela sortiment av däck på vår webbplats.

 

Erbjudanden på vinterdäck

I Sveriges krävande vinterförhållanden är vinterdäck nödvändiga. Hos Vianor kan du hitta pålitliga och högpresterande dubbdäck och friktionsdäck för säker körning under  vinterns krävande förhållanden. Hitta premium vinterdäck för just ditt fordon i Vianors utbud av däck och utnyttja aktuella paketerbjudanden på däck och fälgar.

Experterna på Vianors serviceställen hjälper dig att välja rätt däck för ditt fordon baserat på fordonstyp och däckstorlek. Du kan besöka ditt närmaste serviceställe för att bli betjänad av Vianor-proffs eller bekvämt beställa nya däck på nätet. På vår webbplats hittar du även ett formulär med erbjudanden på produkter och tjänster. Betala bekvämt med faktura eller i delbetalningar.

Erbjudanden på sommardäck

När du köper däck är det viktigt att du inte kompromissar med säkerhet och kvalitet. Istället för billiga, lågkvalitativa däck, välj premiumdäck från toppmärken för garanterad säker och bekväm körning.

På Vianors webbplats hittar du erbjudanden på nya sommardäck som passar ditt fordon till ett överkomligt pris utan att du behöver kompromissa med kvaliteten. Missa inte Vianors paketerbjudanden som ger rabatt på sommardäck från världsberömda däcktillverkare. Utforska erbjudandena för personbilar och andra fordonstyper.

Hitta alla Vianors erbjudanden på däck och kampanjer

Du kan alltid hitta våra aktuella erbjudanden på däck online, där kan du köpa högkvalitativa premiumdäck till ett överkomligt pris utan att kompromissa med kvalitet och säkerhet. På sidan hittar du även andra erbjudanden från Vianors omfattande utbud av varor och tjänster för ditt fordon.

Hos Vianor kan du enkelt få däck installerade och hjälp med hjulinställning, vindrute reparation och mycket mer för ditt fordon. Beställ däck bekvämt från vår webbplats eller besök ett av Vianors serviceställen för att betjänas av våra experter.