dezent_re.jpg

Dezent RE

Lättmetallfälgar

dezent_re.jpg

Välj fälgstorlek för att se pris och orderalternativ

Dezent fälgsortiment passar för dem som vill ha kvalitet och stilighet förmånligt. Dezent fälgar har en stilig design som passar i helheten. Fälgarna av hög kvalitet har en modern och stilig design. Dezent är en lättskött fälg som även har fina detaljer som skiljer sig från mängden.

Dezent RE finns i flera dimensioner från 13 tum till 19 tum för personbilar som har hjul med fyra- eller fem bultar och i sortimentet finns många så kallade ”rakanpassade” versioner, vilket innebär att det inte behövs någon anpassningsring. Passar bland annat till:

Audi, BMW*, Chevrolet, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen. På bilmodeller märkta med * kan även bilens ursprungliga centermärke användas.

Dezent RE-fälgen finns även med ECE-märkning. Det innebär att fälgens tekniska mått (höjd, bredd, djup och fäste) är 100% identiska med bilens ursprungliga fälg. Enbart fälgens utseende är annorlunda.

Dezent RE fälgen har en garanti på tre år för ytbehandlingen, både i sommar- och vinterbruk. Dezent RE är en TÜV-godkänd fälg. Den här TÜV-godkända fälgen tillverkas under strikt kvalitetskontroll, vilket gör fälgarna till ett slitstarkt och säkert val.

Inga recensioner.

Min recension för Dezent RE

Helhetsbetyg*