Vianor Gävle

Vianor Gävle

Vi hjälper dig med allt från däck- och bilverkstadstjänster under ett och samma tak. Du hittar rätt däck och fälgar för din bil från vårt stora utbud, och vår personal hjälper dig gärna. När du använder en Vianor bilverkstad förblir garantin från biltillverkaren oförändrad.

Upplandsgatan 19
802 83, Gävle

Tel. 026-12 01 70
Email: gavle@vianor.com

Visa på karta Få prisförslag på service

Mån-Fre 07.00-17.00

24h Jour: 070-671 20 61

SnapSkan

Däckservice

Bilservice

Vianor Gävle – en kombinerad däck- och bilverkstad

På Vianor i Gävle servar vi alla bilar oavsett biltillverkare eller bilmodell. Vi är en kunnig och professionell däck- och bilserviceverkstad i Gävle som hjälper dig med allt som rör din bil. Om du är i behov av däckservice hjälper vi dig, allt från små trädgårdsmaskiner till mer avancerad däckservice. Om oturen är framme och du har fått punktering är du välkommen till oss. Vi hjälper dig hitta rätt sommardäck, vinterdäck och fälgar till din bil och efter dina behov. Vi erbjuder även ett stort utbud av bilservicetjänster som originalservice, basservice, AC-service, hjulinställning och hjälper dig även om du är i behov att reparera din bil. Välkommen till Vianor i Gävle när du är i behov av förstklassig däck- eller bilservice!

Vianor Gävle är en komplett däckverkstad som erbjuder snabba däckbyten och många andra däckservicetjänster

Rätt däck förbättrar bilens körkomfort, prestanda och säkerhet. Behöver du hjälp av ett proffs när du ska välja nya sommar- eller vinterdäck? Uppfyller dina nuvarande däck mönsterdjupskraven, och passar de dina behov och din körstil? Vianor i Gävle är en kombinerad däckverkstad och bilverkstad som erbjuder fullständig service. Om du behöver hjälp att hitta nya däck, eller rådgivning eller statuskontroll på dina nuvarande däck så är du välkommen till oss. Vi har många års erfarenhet av däck, fälgar och däckservice och följer riktlinjerna i däckbranschen. Vi erbjuder däckbyte, däckhotell, däckreparation, hjulinställning och många fler däckservicetjänster som du behöver. Kontakta oss när du är i behov av däckservice på högsta nivå.

Vianor Gävle däckhotell

Vianor i Gävle erbjuder däckhotell med fullständig service. Vi förvarar dina däck över sommar- eller vintersäsongen under optimala förhållanden. Däckens livslängd ökar när däcken förvaras på rätt sätt vid en jämn temperatur, skyddade mot UV-ljus och andra naturkrafter som kan påverka däckens skick och hållbarhet. I Vianors däckhotell ingår kontroll av lufttryck, statuskontroll av dina däck, däcktvätt och automatiskt tidsbokningsförslag via SMS inför varje säsong. Vi hjälper dig helt enkelt att säkerställa att däcken är monterade enligt rådande lagkrav och utifrån rådande väderleksförhållanden.  Be om mer information om vårt däckhotell med fullständig service.

Bilverkstad i Gävle

Är det dags för bilservice eller reparation av din bil? Då är du välkommen till Vianor i Gävle som är en kombinerad däck- och bilverkstad som hjälper dig med allt som rör din bil. Reparationer och underhåll utförs av ett proffs, vilket gör att bilens värde bibehålls och att dess livslängd ökar. Våra bilserviceexperter i Gävle erbjuder ett brett utbud av bilservicetjänster för bilar av alla märken och modeller. På Vianor bilverkstad i Gävle servas din bil alltid av en utbildad och erfaren mekaniker. Bokar du en originalservice kan du känna dig trygg med att din nybilsgaranti fortsätter att gälla. Vi följer biltillverkarens instruktioner och använder originalklassade reservdelar och motorolja enligt tillverkarens specifikation. Du får självklart en dokumenterad servicestämpel och 1 års gratis vägassistansförsäkring. Till äldre bilar, som inte innefattas av nybilsgaranti, kan vi erbjuda Vianor basservice som kan beskrivas som ett utökat oljebyte. Förutom byte av motorolja (5l) och oljefilter kontrollerar vi även 29 extra kontrollpunkter med fokus på din bils trafiksäkerhet. På vår bilverkstad kan du även boka AC-service där vår certifierade personal hjälper dig få en välfungerande AC och ett skönt körklimat i din bil.