Vianor Stockholm, Skarpnäck

Vianor Stockholm, Skarpnäck

Vi hjälper dig med allt från däck- och bilverkstadstjänster under ett och samma tak. Du hittar rätt däck och fälgar för din bil från vårt stora utbud, och vår personal hjälper dig gärna. När du använder en Vianor bilverkstad förblir garantin från biltillverkaren oförändrad.

Flygfältsgatan 18-20
128 30, Stockholm

Tel. 08-604 85 00
Email: [email protected]

Visa på karta Få prisförslag på service

Öppettider

Mån-Fre 07.00-17.00

Däckhotell hänvisas till Vianor Jordbro alt. Vianor Hägersten

Däckservice

Däckbyte

Däckbyte
Från 520 kr
Dags att byta däck? Vi hjälper dig med däckbytet. Våra professionella däckmontörer ger dig snabb och säker service samtidigt som du kan njuta av en kopp kaffe i vår kundmottagning. I samband med ditt däckbyte kontrollerar vi även övriga slitagedelar som exempelvis bromsar - allt för en säker resa!

Däckservice vid däckköp

Däckservice vid däckköp
Från 1380 kr
När du har däck eller fälgar i varukorgen läggs denna service till automatiskt. Vi monterar de nya däcken på fälgarna, tillsätter korrekt lufttryck och balanserar hjulet. Vi skiftar sedan på däcken på din bil så att du är klar för en fortsatt säker resa! Glöm inte att efterdra dina hjulbultar efter ca 10 mils körning. Självklart kan du besöka oss så hjälper vi dig att efterdra hjulbultarna - helt kostnadsfritt. För att säkerställa att däcken passar din bil rekommenderar vi att du kontrollerar fälgens tum-storlek (exempel: 16") innan beställning för att säkerställa att däcken passar dina befintliga fälgar.

Däckservice kunds egna däck

Däckservice kunds egna däck
Från 1960 kr
Våra däckmontörer monterar och balanserar dina egna däck på nya eller befintliga fälgar. Vi kontrollerar så att dina däck har rätt lufttryck och skiftar dem sedan på bilen så att din bil är helt körklar för en fortsatt säker resa.

Balansering av däck

Balansering av däck
Från 1360 kr
Vi skiftar av dina däck från bilen och balanserar dem med hjälp av en balanseringsmaskin som enkelt upptäcker eventuella viktskillnader som kan orsaka obalans. Vid behov justerar vi antalet vikter och skiftar tillbaka däcken på din bil.

Däckreparation

Däckreparation
Från 535 kr
Att få punktering är aldrig en rolig upplevelse. Om du fått punktering hjälper vi dig att laga däcket. Vi undersöker först att skadan går att laga på ett säkert sätt. När skadan har lokaliserats monterar vi av däcket från fälgen och lagar punkteringen från däcket insida. Vi monterar sedan tillbaka däcket på fälgen och balanserar hjulet.

Bilservice

AC-service

AC-service
Från 1795 kr
Vi rekommenderar att serva ac-systemet en gång varje år för att bibehålla högsta effekt. AC-Service innefattar tömning, kontroll och fyllning av köldmedel. Kostnad för eventuell reparation tillkommer.

Hjulinställning

Hjulinställning
Från 1495 kr
Vi säkerställer att ditt fordons hjulvinklar är korrekt inställda. Vi utför en fyrhjulsinställning, kontroll och justering av toe-in vinklar (vid specialinställning av camber/caster tillkommer kostnad). Vi rekommenderar att boka en hjulinställning i samband med köp av nya däck för att undvika att däckens livslängd förkortas pga en felaktig hjulinställning.

Konditionstest

Konditionstest
Från 520 kr
Kör säkert och låt oss konditionstesta din bil. Vårt test omfattar kontroll av slitagebilden, mönsterdjupet och lufttrycket på dina däck samt visuell kontroll av batteri, lampor, torkarblad, oljor, kylvätska, bromsar, stötdämpare och avgassystem. Upptäcker vi något fel ger vi dig alltid ett fast pris på reparationskostnaden.

Vianor basservice

Vianor basservice
Från 1795 kr
Vianor basservice innehåller 5 liter olja, oljefilter och 29 kontrollpunkter. Servicen är speciellt framtagen för äldre bilar och är ett enkelt och billigt sätt att säkerställa att din bil håller sig i form. Vianor basservice är ett komplement till bilens ordinarie serviceintervall som definieras av biltillverkaren.

Oljebyte

Oljebyte
Vi hjälper dig när det är dags att byta olja och oljefilter på din bil. Vi använder motorolja enligt din bils originalspecifikation. För onlinebokning rekommenderar vi Vianor Basservice som är ett utökat oljebyte som vi säljer till ett fast pris. I den servicen ingår olja, oljefilter, oljeplugg och 29 ytterligare kontrollpunkter.

Originalservice

Originalservice
Originalservice enligt biltillverkarens underhållsprogram för just din bilmodell. Har din bil nybilsgaranti så fortsätter den att gälla efter utförd service. Du får stämpel i serviceboken och 1 år vägassistansförsäkring ingår. Vi använder originalklassade reservdelar.

Elbil service

Elbil service
Originalservice enligt biltillverkarens underhållsprogram för just din bilmodell. Har din bil nybilsgaranti så fortsätter den att gälla efter utförd service. Du får stämpel i serviceboken och 1 år vägassistansförsäkring ingår. Vi använder originalklassade reservdelar.

OBD Felkodsavläsning

OBD Felkodsavläsning
Från 565 kr
Vi hjälper dig att läsa av bilens felkoder genom att koppla in vårt verktyg i bilens OBD-uttag. Vid behov av service eller reparation lämnar vi över ett kostnadsförslag.

Prisförslag bilservice & reparation

Prisförslag bilservice & reparation
Vårt bokningsbara utbud online täcker inte allt som vi kan hjälpa dig med. Vill du få ett prisförslag för bilservice eller reparation kan du enkelt kontakta oss genom vårt formulär. Klicka på länken och beskriv vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig så fort vi kan med ett färdigt prisförslag!

Vianor Stockholm, Skarpnäck – en verkstad för alla behov

Vi erbjuder fullständig däckservice och bilservice på expertnivå, allt under ett och samma tak. Vi väntar på dig på Vianors däck- och bilverkstad i Skarpnäck, Stockholm. Vi har alla däck, fälgar, stötdämpare och andra delar som passar i alla bilar, oavsett bilmärke eller modell. Vi servar din bil och tar hand om dina däckbehov, allt under ett och samma besök. Ta en titt på vårt stora utbud av däckservice och bilservice. Vi erbjuder allt som du kan förvänta dig av en kombinerad däckverkstad och bilverkstad. Kontakta oss och boka en tid redan idag.

Däckverkstad Vianor Skarpnäck, Stockholm erbjuder däckbyte och andra däcktjänster av hög kvalitet

Har du fått punktering på ditt däck, läcker det eller är lufttrycket för lågt? Eller behöver du hjälp med att välja nya sommardäck eller vinterdäck som passar din körstil och dina behov? När det gäller däck står Vianor till din tjänst. Vi är en erfaren och professionell specialist inom däckservice och vår kombinerade däckverkstad och bilverkstad ligger i Skarpnäck, Stockholm. Vi hjälper dig att förbättra din vardagliga körupplevelse genom att välja rätt sommardäck eller vinterdäck och fälgar som passar din bil. Vianors däckservice innefattar däckbyte, däckreparation, hjulinställning, montering och balansering av däck och mc-däck – helt enkelt allt som du kan förvänta dig av en kombinerad däckverkstad och bilverkstad.

 

Däckhotell Vianor Skarpnäck, Stockholm

Utöver att vi hjälper dig med både däckservice och bilservice erbjuder vi även däckhotell med förstklassig service. Vårt däckhotell i Skarpnäck, Stockholm erbjuder däckhotell med optimal däckförvaring med hög kvalitet. Vi förvarar dina däck med en jämn temperatur, skyddade mot UV-ljus och andra faktorer som kan påverka däckens kvalitet och hållbarhet. I priset för däckhotell ingår däckbytet som görs varje säsong. I tjänsten ingår även kontroll av däckens skick, lufttryck och tvätt av däcken innan de ska monteras på nästa gång. Som däckhotellskund får du även ett tidsbokningsförslag via sms inför varje däcksäsong som du enkelt kan bekräfta eller ändra via vår hemsida. Har du fler frågor gällande däckhotell och hur dina däck förvaras så är du välkommen att kontakta vår verkstad i Skarpnäck, Stockholm.

 

Bilverkstad Vianor Skarpnäck, Stockholm

Behöver din bil originalservice, reparation, eller kanske ett oljebyte eller basservice? Vår bilverkstad i Skarpnäck hjälper dig när du är i behov av bilservice eller reparation. En ordentligt servad bil håller längre och är alltid säker att köra. Vår bilverkstad i Skarpnäck erbjuder omfattande utbud av bilservice för din bil, oavsett bilmärke eller modell. Bokar du en originalservice hos oss kan du känna dig trygg med att din bil är i goda händer. Har du en giltig nybilsgaranti fortsätter den gälla då vi följer biltillverkarens underhållsprogram. Vi använder originalklassade reservdelar och motorolja enligt bilens specifikation. Du får en dokumenterad service och en stämpel i serviceboken. Utöver den utförda servicen får du även 1 års kostnadsfri vägassistansförsäkring. Vår bilverkstad i Skarpnäck är även certifierade för att utföra AC-service. Så upplever du att din AC fungerar dåligt så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig felsöka och reparera din AC. Bilar är vår passion, och när du lämnar din bil hos oss servas den alltid av en erfaren och utbildad mekaniker. Är du i behov av biltillbehör som motorolja, torkarblad eller spolarvätska så hjälper vi dig gärna med detta.