Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: A
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB
Hastighetsklass: 240km/h (V)
Lastindex: 925kg (105)

GT Radial SportActive 2 EV SUV

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: A
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB
Hastighetsklass: 240km/h (V)
Lastindex: 925kg (105)

Elektrifiera din resa

Sommardäcket SportActive2 EV SUV är designat för högpresterande elfordon. Utmärkt våtgrepp ger säkerhet under de varierande sommarförhållandena. Tack vare det låga rullmotståndet kan du öka räckvidden.

  • Lågt rullmotstånd för längre räckvidd.
  • Ett förstklassigt våtgrepp ökar säkerheten under varierande körförhållanden.
  • Slitbanemönstret utformat för elbilar möjliggör lägre ljudnivåer och ökad körkomfort.

Längre körsträcka

Sommardäcket SportActive 2 EV SUV har designats med de specifika behoven hos elektriska SUV:ar i åtanke, t.ex. högre vridmoment och en tystare körupplevelse. Däcket erbjuder utmärkt grepp i både torra och våta förhållanden, vilket säkerställer en säker och stabil körning under alla sommarförhållanden.

SportActive2 EV SUV-sommardäckets skräddarsydda gummiblandning och finjusterade däckkonstruktion gör det till ett utmärkt val för elbilsförare som vill öka räckvidden och minska räckviddsångesten. Däckets optimerade slitbanemönster ger en tystare körupplevelse. En gummiblandning skräddarsydd för elbilar säkerställer lägre rullmotstånd och längre räckvidd. Däckets finjusterade däckkonstruktion förbättrar körkomforten och köregenskaperna, vilket gör körningen ännu bekvämare för SUV:ar. Däcket är designat för att tåla varierande väg- och väderförhållanden, vilket ger stabil prestanda på både asfalt och grövre underlag.

GT Radial - upplev prestandan

GT Radial är en serie av personbils- och skåpbilsdäck från Giti tire. Giti är en global däcktillverkare med moderna däckfabriker i 3 länder, omfattande FoU-nätverk och över 65 år i däckbranschen. Med över 35 000 anställda över hela världen är Giti en av de största bil- och TBR-däcktillverkarna. Vianor har varit representant för Giti i Norden i flera år.

EU-däckmärkning: 100A5138

Inga recensioner.

Min recension för GT Radial SportActive 2 EV SUV

Helhetsbetyg*