Vianor Stockholm, Hägersten

Vianor Stockholm, Hägersten

Tidsbokning:
Vår tidsbokning för däckhotellskunder fungerar inte för tillfället. Vi ber dig därför att ringa in till vår verkstad för att boka tid.


AC-service:
Vi utför för närvarande tyvärr inte AC-service. För denna tjänsten kontakta gärna våra verkstäder i Jordbro, Spånga, Täby eller Sollentuna.


 

Elisabeth Tamms gata 3
12955, Stockholm

Tel. 08-97 04 10
Email: hagersten@vianor.com

Visa på karta Få prisförslag på service

Mån-Fre: 07.00-17.00

24h Jour: 070-109 30 29

SnapSkan

Däckservice

Bilservice

Vianor Hägersten, Stockholm – Däck- och bilverkstad nära dig

Vianor Hägersten, Stockholm erbjuder fullständig däck- och bilservice. Vårt vänliga och kunniga team väntar på att få välkomna dig för ditt kommande verkstadsbesök. Vianor i Hägersten är en kombinerad däckverkstad och bilverkstad där du kan få hjälp med allt som rör din bil. Vi erbjuder ett stort sortiment av sommardäck och vinterdäck, fälgar samt ett stort utbud av bilservicetjänster som bromsbyte, basservice, hjulinställning, originalservice och övriga reparationer som din bil behöver. Välkommen att besöka oss när du är i behov av proffsig däck- eller bilservice – Välkommen till Vianor Hägersten, Stockholm!

Vianor Hägersten, Stockholm erbjuder sommar och vinterdäck av hög kvalitet

Kom ihåg att däck är den enda del av bilen som har kontakt med vägen. Vi hjälper dig gärna att välja rätt däck till din bil. Vianor i Hägersten, Stockholm är en kombinerad däckverkstad och bilverkstad som erbjuder fullständig service. Vi hjälper dig att hitta rätt däck till din bil efter din körstil och behov. Vår däckverkstad hjälper dig med allt som rör ditt fordon. Vi hjälper dig med däckbyte varje säsong. Behöver din bil justera sina hjulvinklar så fixar vi det i vår hjulinställning. Du kan enkelt boka tid för ditt kommande verkstadsbesök på www.vianor.se.

Däckhotell i Hägersten, Stockholm

Vianor i Hägersten erbjuder däckhotell med smidig service inför varje däcksäsong. Vi förvarar dina däck inomhus, alltid vid en jämn temperatur, skyddade mot UV-ljus och andra faktorer som kan påverka däckens kvalitet och livslängd. Ett däckhotell är det rätta valet när du inte vill flytta och förvara däck själv hemma eller i garaget. Som däckhotellskund har du förtur på våra bästa tiden under högsäsong. Vi skickar ut ett tidsbokningsförslag via SMS i god tid innan säsongen så har du har möjlighet att välja och boka den tiden som passar dig bäst. Passar inte tidsbokningsförslaget kan du enkelt ändra tiden själv via www.vianor.se. När du bokar däckhotell ingår däckbytet när vi exempelvis växlar dina sommardäck mot vinterdäck, vi tvättar dina hjul och kontrollerar däckens skick innan de ska monteras på bilen igen. Skulle dina däck befinna sig i riskzonen för att inte vara säkra, kontaktar vi dig i god tid innan de ska monteras på bilen. Välkommen in med dina hjul till Vianor i Hägersten, Stockholm.

Bilverkstad Vianor Hägersten, Stockholm

Letar du efter en bilverkstad i södra delarna av Stockholm? Vianor Hägersten erbjuder ett omfattande utbud av bilservicetjänster, allt från bromsbyten till originalservice och mer omfattande reparationer. Om din bil innefattas av nybilsgaranti kan du känna sig trygg att serva bilen på Vianor Hägersten, Stockholm. Vi följer biltillverkarens serviceschema och instruktioner och självklart får du stämpel i serviceboken och 1 års kostnadsfri vägassistansförsäkring. Vi använder originalklassade reservdelar och motorolja enligt bilens specifikation. Om du har en äldre bil som inte omfattas av nybilsgaranti erbjuder vi Vianor Basservice som är ett enkelt och billigt sätt att säkerställa att din bil håller sig i form. Välkommen till Vianor Hägersten när din bil är i behov av bilservice eller reparation!