Vianor Stockholm, Skarpnäck

Vianor Stockholm, Skarpnäck

Vi hjälper dig med allt från däck- och bilverkstadstjänster under ett och samma tak. Du hittar rätt däck och fälgar för din bil från vårt stora utbud, och vår personal hjälper dig gärna. När du använder en Vianor bilverkstad förblir garantin från biltillverkaren oförändrad.


AC-service:
Vi utför för närvarande tyvärr inte AC-service. För denna tjänsten kontakta gärna våra verkstäder i Jordbro, Spånga, Täby eller Sollentuna.

Flygfältsgatan 18-20
128 30, Stockholm

Tel. 08-604 85 00
Email: skarpnack@vianor.com

Visa på karta Få prisförslag på service

Mån-Fre 07.00-16.00

Säsongsöppettider: 17 Oktober - 2 December
Mån-Fre: 07.00-17.00

SnapSkan

Däckservice

Bilservice

Vianor Stockholm, Skarpnäck – en verkstad för alla behov

Vi erbjuder fullständig däckservice och bilservice på expertnivå, allt under ett och samma tak. Vi väntar på dig på Vianors däck- och bilverkstad i Skarpnäck, Stockholm. Vi har alla däck, fälgar, stötdämpare och andra delar som passar i alla bilar, oavsett bilmärke eller modell. Vi servar din bil och tar hand om dina däckbehov, allt under ett och samma besök. Ta en titt på vårt stora utbud av däckservice och bilservice. Vi erbjuder allt som du kan förvänta dig av en kombinerad däckverkstad och bilverkstad. Kontakta oss och boka en tid redan idag.

Däckverkstad Vianor Skarpnäck, Stockholm erbjuder däckbyte och andra däcktjänster av hög kvalitet

Har du fått punktering på ditt däck, läcker det eller är lufttrycket för lågt? Eller behöver du hjälp med att välja nya sommardäck eller vinterdäck som passar din körstil och dina behov? När det gäller däck står Vianor till din tjänst. Vi är en erfaren och professionell specialist inom däckservice och vår kombinerade däckverkstad och bilverkstad ligger i Skarpnäck, Stockholm. Vi hjälper dig att förbättra din vardagliga körupplevelse genom att välja rätt sommardäck eller vinterdäck och fälgar som passar din bil. Vianors däckservice innefattar däckbyte, däckreparation, hjulinställning, montering och balansering av däck och mc-däck – helt enkelt allt som du kan förvänta dig av en kombinerad däckverkstad och bilverkstad.

 

Däckhotell Vianor Skarpnäck, Stockholm

Utöver att vi hjälper dig med både däckservice och bilservice erbjuder vi även däckhotell med förstklassig service. Vårt däckhotell i Skarpnäck, Stockholm erbjuder däckhotell med optimal däckförvaring med hög kvalitet. Vi förvarar dina däck med en jämn temperatur, skyddade mot UV-ljus och andra faktorer som kan påverka däckens kvalitet och hållbarhet. I priset för däckhotell ingår däckbytet som görs varje säsong. I tjänsten ingår även kontroll av däckens skick, lufttryck och tvätt av däcken innan de ska monteras på nästa gång. Som däckhotellskund får du även ett tidsbokningsförslag via sms inför varje däcksäsong som du enkelt kan bekräfta eller ändra via vår hemsida. Har du fler frågor gällande däckhotell och hur dina däck förvaras så är du välkommen att kontakta vår verkstad i Skarpnäck, Stockholm.

 

Bilverkstad Vianor Skarpnäck, Stockholm

Behöver din bil originalservice, reparation, eller kanske ett oljebyte eller basservice? Vår bilverkstad i Skarpnäck hjälper dig när du är i behov av bilservice eller reparation. En ordentligt servad bil håller längre och är alltid säker att köra. Vår bilverkstad i Skarpnäck erbjuder omfattande utbud av bilservice för din bil, oavsett bilmärke eller modell. Bokar du en originalservice hos oss kan du känna dig trygg med att din bil är i goda händer. Har du en giltig nybilsgaranti fortsätter den gälla då vi följer biltillverkarens underhållsprogram. Vi använder originalklassade reservdelar och motorolja enligt bilens specifikation. Du får en dokumenterad service och en stämpel i serviceboken. Utöver den utförda servicen får du även 1 års kostnadsfri vägassistansförsäkring. Vår bilverkstad i Skarpnäck är även certifierade för att utföra AC-service. Så upplever du att din AC fungerar dåligt så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig felsöka och reparera din AC. Bilar är vår passion, och när du lämnar din bil hos oss servas den alltid av en erfaren och utbildad mekaniker. Är du i behov av biltillbehör som motorolja, torkarblad eller spolarvätska så hjälper vi dig gärna med detta.