Vianor Umeå

Vianor Umeå

Förutom däcktjänster utför vi även utvalda bilservicetjänster. I vårt breda utbud av däck och fälgar hittar du de som bäst passar din bil och körstil, om du är osäker, fråga oss om råd så hjälper vi dig!

Bomvägen 3
901 31, Umeå

Tel. 090-12 21 20
Email: umea@vianor.com

Visa på karta Få prisförslag på service

Mån-Fre: 07.00-17.00

SnapSkan

Däckservice

Bilservice

Vianor Umeå – En verkstad för alla behov

Söker du efter en däckverkstad eller bilverkstad i Umeå? Då behöver du inte leta längre - Vianor i Umeå är en kombinerad verkstad som hjälper dig både med all typ av däckservice och bilservice. Vi hjälper dig hitta rätt sommardäck, vinterdäck, fälgar och biltillbehör. Oavsett fordonstyp hjälper vi dig med all däckservice, för både små och stora fordon. Vi hjälper dig gärna med däckbytet varje säsong, däckhotell, är dina hjulvinklar felinställda så åtgärdar vi detta med en hjulinställning. Vi har även ett stort utbud av bilservicetjänster som originalservice, basservice och är även certifierade för att utföra AC-service på din bil. När du är i behov av däck- eller bilservice till din bil är du varmt välkommen till Vianor i Umeå.

Vianor Umeå – en komplett däckverkstad

Däck förbättrar bilens prestanda, komfort och, viktigast av allt, säkerheten. Behöver du kanske nya sommar- eller vinterdäck? Att välja rätt däck till sin bil kan snabbt visa sig vara svårare än man först trodde. Vi på Vianor i Umeå är en fullservice-däckverkstad som har många års erfarenhet och kunskap och däck, fälgar och däckservice. Vi hjälper dig att hitta rätt däck till din bil efter dina behov. Vi hjälper dig även analysera däckslitaget så att du kan färdas många säkra mil med dina däck. Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt som rör fordonets däck och service. Kontakta Vianor i Umeå när du är i behov av proffsig service.

Däckhotell Vianor Umeå – bekvämt och enkelt!

Är du ute efter ett femstjärnigt däckhotell i Umeå för kommande säsong? Vianor i Umeå erbjuder högkvalitativ däckförvaring på ett tillförlitligt och säkert däckhotell där naturens krafter inte kan påverka däckens kvalitet eller förkorta dess livslängd. Vi erbjuder däckhotell i bra förhållanden, säkert mot både UV-strålning och andra faktorer som kan försämra däckens livslängd. Du får alltid ett tidsbokningsförslag via SMS inför varje däcksäsong vilket hjälper dig att boka däckbytet i tid. I priset för förvaringen ingår alltid en kontroll av däckens skick och lufttryck, hjultvätt och, naturligtvis, däckbyte. Fråga oss om mer information om vårt däckhotell med fullständig service.

Bilverkstad Vianor Umeå

Är det snart dags att serva bilen eller är den i behov av reparation? Vianor i Umeå är en kombinerad däck- och bilverkstad som hjälper dig med allt som rör däck- eller bilservice. Vi utför originalservice till bilar där nybilsgarantin fortfarande gäller. När du bokar originalservice hos oss så fortsätter nybilsgarantin att gälla, du får dokumenterad servicestämpel och 1 års kostnadsfri vägassistansförsäkring. Vi använder originalklassade reservdelar och motorolja enligt biltillverkarens specifikation. Till bilar som inte längre omfattas av nybilsgaranti erbjuder vi en väldigt prisvärd basservice som förutom byte av motorolja och filter även innefattar en kontroll av 29 extra kontrollpunkter. Vianor basservice erbjuder vi till ett fast, förmånligt pris! Vi erbjuder även reservdelar och ett fullständigt utbud av vätskor för din bil, från motorolja till spolarvätska.