Köp lätta lastbilar - vinterdäck

Lätta lastbilar - Vinterdäck

Köp lätta lastbilar - vinterdäck

Hakkapeliitta C4

Nyhet!Hakka-skyddAramid SidewallNordiskt vinterdäck
Oavsett om du ska transportera varer eller resa: njut av vintern! Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 är ett nytt där för lätta lastbilar och husbilar, utvecklat för krävande och mångsidig vinteranvändning, och gör vardagen enklare för yrkesförare och ger fritidsförare sinnesro.
2288 kr/st Från 2197 kr/st
Tyre class: C2

Hakkapeliitta CR4

Nyhet!Hakka-skyddAramid SidewallNordiskt vinterdäck
Njut av vintern, oavsett om du ska transportera varor eller ut och resa! Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 är ett nytt däck för lätta lastbilar och husbilar, utvecklat för krävande och mångsidig vinteranvändning, som gör vardagen enklare för yrkesförare och ger fritidsförare lugn och ro.
2304 kr/st Från 2213 kr/st
Tyre class: C2
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 73dB

Maxmiler Ice

Nordiskt vinterdäck
GT Radial Maxmiler Ice är designad speciellt för skåpbilar. Däcket håller längre även vid tung belastning.
Från 1273 kr/st

Argonite Alpine

Nyhet!
Dubbfritt C-däck för centraleuropeiska förhållanden
Från 1277 kr/st
Tyre class: C2
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 73dB

Vinterdäck för skåpbilar och lätta lastbilar

Vårt sortiment erbjuder ett brett urval av dubbdäck och dubbfria vinterdäck till skåpbilar och lätta lastbilar. Det ställs höga krav på vinterdäck till skåpbilar och lätta lastbilar då däcket inte enbart ska ge ett säkert grepp under varierande väderförhållanden, däcket måste även vara utvecklat för att klara av tung last och ge många mils körning. Detta är särskilt viktigt om fordonet används i arbetet där ett driftstopp kan bli väldigt kostsamt. Oavsett om du använder ditt fordon för yrkestrafik eller för privat körning så har vi vinterdäck som passar dina behov. Välkommen till någon av våra däckverkstäder så hjälper vi dig hitta säkra vinterdäck efter din körstil och behov.

Vinterdäck med lågt rullmotstånd ger låga bränslekostnader och är bra för miljön

Som med alla fordon i allmänhet är skåpbilarnas bränslekostnader särskilt viktiga om du driver ett företag där bränslekostnader direkt påverkar din lönsamhet. Därför är det viktigt att uppmärksamma rullmotståndet när du väljer vinterdäck till din skåpbil eller lätta lastbil. Det är också en av anledningarna till att billiga vinterdäck, som inte alltid ger lågt rullmotstånd, kan bli förvånansvärt dyr när man utvärderar kostnaderna under däckens livstid. När du letar efter slitstarka vinterdäck till din skåpbil med lågt rullmotstånd rekommenderar vi det dubbfria vinterdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta CR3 som kombinerar lågt rullmotstånd med bra vintergrepp. Om du kör på isiga vägar och letar efter utmärkt grepp kan Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 dubbade vinterdäck vara precis rätt däck för din skåpbil eftersom detta dubbdäck kombinerar säkerhet, hållbarhet och utmärkt grepp med modern vinterdäckteknik. Klicka här för att läsa mer om Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdäck för skåpbilar och lätta lastbilar.

Ett tryggt vinterdäcksval för skåpbil och lätta lastbilar

Både Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 och Nokian Tyres Hakkapeliitta CR3 använder Aramid Sidewall teknik som skyddar däcket från yttre stötar och skärskador som lätt uppstår när man kör ner i en grop i vägen eller längs en trottoarkant som skrapar efter däcksidan. Alla Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdäck levereras med kostnadsfri vägassistans under 1 år samt en garanti som ersätter ditt skadade däck om det inte går att laga. Klicka här för att läsa mer om Hakka skyddet.

Däckservice till din skåpbil eller lätta lastbil

Välkommen till någon av våra däckverkstäder när du är i behov av däckservice. Vi hjälper dig att hitta rätt däck efter din körstil och behov och erbjuder en professionell service när det gäller montering, balansering, däckbyte och däckhotell. Vi kontrollerar även statusen på dina däck så att du kan utvika kostsamma driftstopp. Nyttjar du även vårt däckhotell så får du tidsbokningsförslag via SMS när det är dags att byta däck. Läs mer om vårt däckhotell här.