Det är en säker resa

"Broms- och sidgreppet på Nokian Tyres Hakka Blue 3 på våt väg hör till de allra bästa i testet och däcket är lättkört i alla situationer. Däcket är tyst och bekvämt och rullar lätt."


- Aftonbladet 3/2022 / Nokian Tyres Hakka Blue 3

Nokian Tyres däcksortiment

Nokian Tyres utvecklar och tillverkar premiumdäck för personer som uppskattar säkerhet, hållbarhet och förutsägbarhet. Målet är att vara det bästa däckvalet för människor och miljön. Nokian Tyres främjar en säker och ansvarsfull körkultur.

Hakka Black 3

Nyhet!Hakka-skydd
Nokian Tyres Hakka® Black 3 är ett premium sommardäck utformat för kraftfulla, högpresterande personbilar. Det är ett utmärkt val även för de senaste el- och hybridbilarna. Njut av exakta köregenskaper i alla körförhållanden, förstklassigt grepp och låg ljudnivå.
Från 1858 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 70dB

Hakka Black 3 SUV

Nyhet!Hakka-skydd
Premium sommardäck för kraftfulla SUV:ar och crossovers. Kontrollerad stabilitet och hög prestanda även i högre hastigheter.
Från 2479 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 70dB

Hakka Blue 3

DSI SatisfactionNyhet!Hakka-skydd
Nya Nokian Hakka Blue 3 har utvecklats för varierande nordiska förhållanden och kombinerar säkerhet på våta vägar med pålitliga köregenskaper och låg ljudnivå. Däcket har klass A, den bästa våtgreppsgraden, i EU-klassificeringen och ett stort antal däckdimensioner som gör det perfekt för hybrid- och elbilar. Nokian Tyres Hakka Blue 3 ger säkerhet och körkomfort när du behöver det som mest!
Från 1240 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 67dB

Hakka Blue 3 SUV

(5 kundomdömen)
Aramid SidewallNyhet!Hakka-skyddDSI Satisfaction
Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV är ett robust och pålitligt däck till SUV och crossover bilar. Däcket ger stabila köregenskaper både i stadskörning, på grusvägar och på motorvägar. Däcket är utvecklat för mindre och medelstora stadsjeepar och ger bättre grepp, stabilitet och slitstyrka vilket gör körningen på våta vägar och i varierande terräng enkelt och komfortabelt. Våtgreppsklassificeringen i EU:s däckmärkning är bästa möjliga klass A.
Från 1971 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 70dB

Hakka Green 3

(25 kundomdömen)
TestvinnareNyhet!Hakka-skydd
Nokian Tyres Hakka Green 3 är en nyhet 2021! Ett miljövänligt sommardäck för grönare körning för mindre och medelstora bilar samt el- och hybridbilar. Den nya gummiblandningen ger däcket upp till 35% bättre slitstyrka jämfört med sin föregångare.
Från 1079 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: A 67dB

Hakkapeliitta R5

TestvinnareNyhet!Hakka-skyddNordiskt vinterdäck
Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, designat för att ge dig den renaste formen av säkerhet tack vare dess innovativa kombination av vintergrepp, tystnad, hållbarhet och miljövänlighet. Hakkapeliitta R5 ger de nya Double Block Grip-designen ett överlägset grepp och väghållning, medans klassens bästa isprestanda garanteras av unika Arctic Grip Crystals.
Från 1593 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: A 68dB

Hakkapeliitta R5 EV

Nyhet!El- och hybridbilarHakka-skyddNordiskt vinterdäck
Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar, designat och utvecklat med miljövänlig teknologi och ger el- och hybridbilar maximal säkerhet, komfort och ökat räckvidd. Klassens bästa isprestanda garanteras av unika Arctiv Grip Crystals, och de imponerande funktionerna för komfort ingår i SilentDrive™-teknologin.
Från 3967 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 70dB

Hakkapeliitta R5 SUV

TestvinnareNyhet!Hakka-skyddAramid SidewallNordiskt vinterdäck
Den nya Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar, designat för att tillgodose behoven hos tunga och stora fordon. Hakkapeliitta R5 SUV erbjuder optimerad stabilitet, hållbarhet och slitagetålighet samtidigt som det hanterar höga belastningar precist och tillförligt. De unika Arctic Grips Crystals garanterar klassens bästa isprestanda, och de aramidförstärkta däcksidorna erbjuder bättre slitstyrka och skydd mot punktering.
Från 2398 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 71dB

Outpost AT

(1 kundomdöme)
Aramid SidewallNyhet!
Nya Nokian Tyres Outpost™ erbjuder utmärkt grepp i alla förhållanden, extrem slitstyrka och skydd mot däckskador samt längre livslängd så att förare kan utvidga sina gränser, sitt resande och att våga mer. Nokian Tyres Outpost AT är ett sommardäck för SUV:ar, crossovers och lätta lastbilar som ger säkerhet och slitstyrka på alla typer av vägar och i terräng. Utrustad med innovationer som hjälper föraren att klara tuffaste möjliga förhållanden, till exempel Aramid Shield™ teknologi, gör att jobbet kan ske produktivt och möjligheterna för fritiden är gränslösa.
Från 2176 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: E
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 72dB

Hakkapeliitta 10

(42 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareNyhet!Hakka-skydd
Det nya vinterdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 blev testvinnare 2022, och är skräddarsytt för att ge ultimat säkerhet i situationer där det behövs mest. Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och miljövänlighet. Double Stud Technology erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten.
Från 1743 kr/st

Hakkapeliitta 10 EV

(2 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareNyhet!Hakka-skyddEl- och hybridbilar
Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV har designats och utvecklats med miljövänlig teknik och däcket erbjuder utmärkt körkomfort och säkerhet för elbilar och hybrider. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV är en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och hållbarhet. Double Stud teknologi erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV passar perfekt med moderna elfordon. Genom att använda SilentDrive ™ -tekniken som absorberar bullertopparna och sänker ljudnivån, minskar däckljudet i kupén och ger en bekvämare körupplevelse.
Från 4339 kr/st

Hakkapeliitta 10 SUV

(10 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareNyhet!Hakka-skyddAramid Sidewall
Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV vinterdubbdäck är tillverkat för att ge ultimat säkerhet i de situationer där det behövs mest. Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och hållbarhet. Nokian Tyres Double Stud teknologi erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten. Däcket har ett kraftigt sajpat däckmönster ger stabilitet under körning, och Aramid Sidewall-teknik ökar däckets hållbarhet och förhindrar dyra och farliga däckskador.
Från 2663 kr/st

Hakkapeliitta C4

Nyhet!Hakka-skyddAramid SidewallNordiskt vinterdäck
Oavsett om du ska transportera varer eller resa: njut av vintern! Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 är ett nytt där för lätta lastbilar och husbilar, utvecklat för krävande och mångsidig vinteranvändning, och gör vardagen enklare för yrkesförare och ger fritidsförare sinnesro.
Från 2288 kr/st
Tyre class: C2

Hakkapeliitta CR4

Nyhet!Hakka-skyddAramid SidewallNordiskt vinterdäck
Njut av vintern, oavsett om du ska transportera varor eller ut och resa! Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 är ett nytt däck för lätta lastbilar och husbilar, utvecklat för krävande och mångsidig vinteranvändning, som gör vardagen enklare för yrkesförare och ger fritidsförare lugn och ro.
Från 2304 kr/st
Tyre class: C2
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 73dB

Hakka Black 2

(86 kundomdömen)
Hakka-skydd
Ett sommardäck utvecklat för motorstarka och sportiga fordon som ger pålitlighet och prestanda vid höga hastigheter. Precis körkänsla och exakt manöverbarhet gör detta Nokian Tyres Hakka Black 2 sommardäck till ett säkert val.
Från 1398 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 72dB

Hakka Black 2 SUV

(20 kundomdömen)
Hakka-skydd
Sommardäck med pålitligt och bra grepp vid höga hastigheter för SUV:ar med hög prestanda. Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV erbjuder en stabil körkänsla och utmärkt våtgrepp.
Från 1803 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 71dB

Hakka Blue 2

(103 kundomdömen)
Sommardäck med utmärkt körkomfort och säkerhet från vår till höst för medelstora personbilar och sportiga familjebilar. Nokian Tyres Hakka Blue 2 erbjuder låg ljudnivå och utmärkt våtgrepp.
Från 936 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB

Hakka Blue 2 SUV

(20 kundomdömen)
Sommardäck med utmärkt våtgrepp för små och mellanstora SUV:ar. Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV erbjuder låg ljudnivå, bra körkomfort och säkerhet från vår till höst.
Från 1509 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 72dB

Hakka Green 2

(63 kundomdömen)
Sommardäck för mindre och medelstora familjebilar som ger hållbar säkerhet för vägarna i norden. Detta Nokian Tyres Hakka Green 2 personbils sommardäck erbjuder grönare körning. Denna modell är utgående!
Från 618 kr/st

Hakka Van

(4 kundomdömen)
Hakka-skydd
Denna nyhet från 2021 är utvecklat för skåpbilar, lätta lastbilar och husbilar. Däcket ger en stabil och balanserad körkänsla i alla väder. Nokian Tyres Hakka Van tål hårt slitage och Aramidförstärkta sidoväggar förhindrar stöt- och skärskador.
Från 1638 kr/st
Tyre class: C2
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 70dB

Hakkapeliitta 9

(135 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckHakka-skydd
Utmärkta broms, acceleration och köregenskaper på is. Egenskaperna på snö är ligger i toppklass och även högsta poäng på torr asfalt. Välbalanserade köregenskaper.
Från 1493 kr/st

Hakkapeliitta R3

(30 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnare
Utmärkt grepp och bra köregenskaper på is och snö
Från 1250 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 71dB

Hakkapeliitta R3 SUV

(5 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckAramid Sidewall
Utmärkt grepp och stabila köregenskaper på is och snö
Från 1887 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 72dB

Rockproof

DSI Satisfaction
Nokian Tyres Rockproof är extremt hållbart däck för lätta lastbilar, stadsjeepar och för off-road-körning. Det robusta sommardäcket klarar utmärkt körning i stenbrott, skogar och i gruvor.
Från 3413 kr/st

Rotiiva AT

DSI Satisfaction
Optimal prestanda utan att försämra greppet eller komforten. Sommardäcket Nokian Tyres Rotiiva AT erbjuder robust hållbarhet för lätta lastbilar, stora SUV:ar och pickuper.
Från 1982 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 72dB

Rotiiva AT Plus

DSI Satisfaction
Slitstark prestanda, säkerhet och komfort för lätta lastbilar, stora SUV:ar och pickuper. Robust hållbarhet och stabilitet för krävande användning.
Från 3328 kr/st
Tyre class: C2
Rullmotstånd: E
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 73dB

Hakka C2

(13 kundomdömen)
Nokian Tyres Hakka C2 är ett sommardäck för mångsidig användning till skåpbilar och lätta lastbilar. Det erbjuder kontrollerad stabilitet och slitstyrka. Denna modell är utgående!
Från 1206 kr/st

Nokian Tyres Hakka Black 3 - Kontroll med överraskande komfort

Nya Nokian Tyres Hakka® Black 3 är designat för kraftfulla bilar med hög prestanda och är en trygg och pålitlig partner från vår till höst. Däcket har exakta köregenskaper och ett precist grepp i skarpa kurvor och på varma, regnvåta vägar.