Biltillbehör

Vi ordnar det du behöver

I Vianors produktsortiment finns en mängd biltillbehör. Våra verkstäder säljer vanliga slitagedelar som exempelvis torkarblad, bilvårdsprodukter och spolarvätska. Men hjälp av våra leverantörer kan vi snabbt beställa de delar som du söker. Våra kunniga försäljare hjälper dig att hitta de biltillbehör som just du behöver.

Var beredd för överraskande situationer

Att serva bilen i tid och att reparera små fel innan de blir stora är tyvärr ingen garanti för bekymmerslös bilkörning. Det kan ändå hända att bilen stannar under resan på grund av att bensinen tar slut, att kylarvattnet börjar koka, att någon komponent går sönder eller att du får en punktering. Med hjälp av några enkla tillbehör i bilen behöver dock stoppet inte bli långvarigt.

Varningstriangel är en av bilens viktigaste tillbehör. Den varnar andra trafikanter om du måste stanna vid vägkanten. Varningstriangeln ska placeras tillräckligt långt bak från bilen så att andra trafikanter hinner reagera i tid. Även en domkraft och en fälgkors är bra att ha med om du får en punktering och måste byta hjulet. En varningsväst eller någon annan färgglad klädsel är också bra att ha med i bilen, då ser andra trafikanter dig tydligt när du rör dig vid vägkanten och risken för olyckor minskar. På vintern är det klokt att ha med sig varma kläder ifall du vid motorstopp måste vänta på en bärgare. Isskrapa, snöborste och ficklampa är också bra att alltid ha i bilen, även om man inte behöver dem under hela året.

Vianor kan hjälpa dig oavsett om du behöver större eller mindre biltillbehör. Vianor snabbservice kan även montera delarna på bilen och reparera felen.

 

Kolla var din närmaste Vianor anläggning finns.