Köp dina däck hos Vianor

Däck Växjö

Vianor Växjö är din pålitliga partner när det gäller däck- och bilservice för ditt fordon. Vår verkstad i Växjö ligger bekvämt belägen en bit norr om Växjö centrum för att kunna erbjuda högklassig däckservice till dig.

Däck för alla typer av fordon

Personbilsdäck

Däck med egenskaper som lämpar sig för olika körförhållanden är väsentliga när man tänker på säkerhet, komfort och ekonomisk körning. Du hittar både sommardäck och dubb- och dubbfria vinterdäck hos Vianor.
Hitta däck här

SUV och 4x4-däck

Vianors produktsortiment omfattar högkvalitativa däck för SUV:ar i olika storlekar. Du kan välja skräddarsydda däck för allt från stadskörning till varierad användning och terrängkörning.
Hitta däck här

Skåpbil- och husbilsdäck

Skåpbil- och husbils däck kräver mer än personbilsdäck på grund av fordonets storlek och tyngre last. Vianor erbjuder högkvalitativa däck för alla körförhållanden.
Hitta däck här

Däck för tunga fordon

Större fordon kräver slitstarka däck. Hos Vianor hittar du specialdäck för jordbruk, anläggningsarbete, tung industri samt lastbilar och bussar med mera.
Hitta däck här

Motorcykel- och scooterdäck

Hos oss hittar du rätt typ av däck för motorcyklar, mopeder och endurocyklar. Vårt sortiment inkluderar däck med hållbarhet, bra grepp på vått underlag, komfort och stabilitet vid höga hastigheter och i kurvtagning.
Hitta däck här

Nya däck från Vianor Växjö 

Våra erfarna bilmekaniker på Vianor Växjö kan hjälpa dig med bland annat följande däcktjänster: 

  • Däckhotell. Våra verkstäder erbjuder däckhotell för att säkerställa att dina däck förvaras på rätt sätt och att hela familjen kan köra säkert året runt. 
  • Däckservice vid däckköp eller för egna däck. När du köper däck från Vianor får du kostnadsfri däckservice och vi erbjuder även service för dina egna däck. 
  • Däckreparation. Om du råkar få punktering hjälper vi dig att reparera ditt däck på ett säkert och smidigt sätt. 
  • Balansering av däck. Vi erbjuder rätt balansering av dina däck för att du ska få en optimal körupplevelse under alla årstider. 

På Vianor Växjö erbjuder vi också däckservice för motorcyklar och tunga fordon.  

Däck och fälgar från Vianor Växjö 

På Vianors verkstäder kan du få professionell service för personbilar, SUV:ar, skåpbilar och husbilar. Oavsett om du behöver sommardäck eller vinterdäck av högsta kvalitet hjälper vi dig att hitta rätt däck och fälg som passar både ditt fordon och dina behov. Vårt sortiment av vinterdäck inkluderar både dubbdäck och dubbfria däck och dessutom har våra verkstäder ett brett utbud av fälgar som kompletterar däcken på bästa sätt. 

Ta hand om ditt fordon och köp däck från Vianor Växjö 

Alla däck slits med tiden och därför är regelbundet däckbyte viktigt. Det finns lagstadgade gränser för mönsterdjupet på däcken eftersom det inte är säkert att köra med for slitna däck.  

Sommardäck måste ha ett mönsterdjup på minst 1,6 mm och vinterdäck måste ha minst 3,0 mm, men vi rekommenderar att byta däck innan du når det minst tillåtna mönsterdjupet. DOT-märkningen på däcken hjälper dig att hålla koll på däckslitaget och berättar när det är dags att byta däck. 
 
Förutom däckservice erbjuder Vianor även omfattande bilservice för olika typer av fordon, numera också för elbilar. Välkommen till Vianor - boka tid till vår verkstad i Växjö så hjälper vi dig med dina behov kring din bil. Kolla in våra tjänster online och köp nya däck för att köra säkert under alla väderförhållanden.