Personbil - Dubbdäck

Sökresultat 3 däck
Nokian

Hakkapeliitta 9

(95 kundomdömen)
Hakka-skydd
Bäst i test Vibilägare 2017. Utmärkta broms, acceleration och köregenskaper på is. Egenskaperna på snö är ligger i toppklass och även högsta poäng på torr asfalt. Välbalanserade köregenskaper.
Från 1184 kr/st
Nokian

Hakkapeliitta 8

(296 kundomdömen)
Hakka-skydd
Trygghet på vintervägar
Från 879 kr/st
Nokian

Nordman 7

Nokian Nordman 7 ger pålitliga köregenskaper i varierande och krävande vinterväglag.
Från 794 kr/st

Personbil - Dubbdäck - Nokian

Tillverkare

Bredd

Höjd

Fälg

Fordonstyp

Däcktyp

Priserna som visas är för de minsta storlekarna

Dubbdäck eller dubbfria däck?

Dubbdäck är ett säkert val för varierande väderförhållanden

I vinterns varierande väderförhållanden är det ytterst viktigt att däcken ger ett bra grepp. Körningen sker säkert både på isiga och snöiga vägar när bilen har rätt typ av vinterdäck. Dubbdäck är det mest pålitliga och säkra valet för varierande väderförhållanden, eftersom de behåller sitt grepp både på snöiga och isiga vägar. På isiga vägar biter sig dubbarna fast på det hala underlaget och ger bilen bästa möjliga styregenskaper och kortaste möjliga bromssträckan, trots besvärliga förhållanden.

Kolla hur dina dubbdäck ser ut

Inför vintern är det bra att kolla hur dina dubbdäck ser ut. Kolla att däcken har kvar tillräckligt med dubbar och att de sitter fast ordentligt. Dubbdäck utan dubbar är farliga och ger inte alls lika goda köregenskaper som dubbfria vinterdäck. Dubbar som rör sig eller böjer sig är en säkerhetsrisk eftersom de försämrar greppet avsevärt.

Vianors däcktjänster

Rätt förvaring förlänger däckens livslängd betydligt. På Vianors däckhotell förvaras dina däck i rätta förhållanden, skyddade mot ljus, fukt och hög värme. När dina däck förvaras på Vianors däckhotell kontrollerar våra däckproffs automatisk skicket på dina däck och kontaktar dig när det blir dags att skaffa nya vinterdäck. Våra medarbetare hjälper till när du ska välja vinterdäck som bäst passar för dina behov och monterar sedan däcken. Vianor kan även smidigt balansera däcken och reparera ett skadat däck.

Stor däckkedja, brett vinterdäcksortiment

I Vianors däcksortiment finns Nordman-, Bridgestone-, GT-Radial- och Nokian-vinterdäck till personbilar, lätta lastbilar och stadsjeepar. Det finns över 70 Vianor-anläggningar runt om i Sverige, från norr till söder, vilket innebär att du alltid har nära till en Vianor-däckverkstad när det bli aktuellt att köpa nya vinterdäck. Det går även smidigt att köpa nya vinterdäck på Vianors webbutik. Här kan du läsa mer om Vianors däcksortiment och välja vinterdäck och servicetjänster för dina behov.