Stor rea på sommardäck mellan 21 och 31 augusti

Kampanjen gäller vid beställning online eller i Vianors egna butiker, så långt lagret räcker mellan 21 och 31 augusti 2023. Kostnad för montering, balansering och hjulbyte tillkommer.
Erbjudandet gäller på vårt ordinarie konsumentpris och kan inte kombineras med andra avtal, erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet gäller ej Vianor partnerverkstäder. Med reservation för tryckfel.

Fynda här


🔥 TÄVLING – VINN SOMMARDÄCK 🔥

Anmäl dig till Vianors nyhetsbrev nedan och håll dig uppdaterad om bra erbjudanden och annan praktisk information om däck, bilreparationstjänster och säker körning.

Vi kommer att utse en lycklig vinnare av en uppsättning nya Nokian Tyres Hakka sommardäck bland de som har anmält sig samt skrivit en motivering på varför just du ska vinna. Deadline för att delta i tävlingen är 31 augusti 2023.

Delta i tävlingen >>

Läs mer om tävlingsreglerna här.


Gör ett sensommarfynd på sommardäck!

Vi frigör plats för årets vinterdäck och ger 20 % rabatt på alla sommardäck från Nokian Tyres, Firestone, GT Radial och Radar.

Bland erbjudandena hittar du testvinnande premiumdäck från Nokian Tyres, samt ett brett utbud av däck med olika egenskaper och i olika prisklasser. Köp online eller på närmaste Vianor verkstad.

Kontakta även din närmaste Vianor verkstad för lokala supererbjudanden!

Nokian Tyres sommardäck >>        Firestone sommardäck >>

GT Radial sommardäck >>        Radar sommardäck >>


 

Registrera dig och vinn Nokian Tyres sommardäck!

Fyll i dina uppgifter och motivera varför just du ska vinna!