Köp allt av däck hos Vianor

Däck Göteborg

Du hittar kvalitetsdäck i våra Vianor verkstäder runt om i Göteborg. Våra däckexperter hjälper dig att hitta rätt däck till din bil i Hisings Backa, Mölndal eller Partille i Göteborg.

Däck för alla typer av fordon

Personbilsdäck

Däck med egenskaper som lämpar sig för olika körförhållanden är väsentliga när man tänker på säkerhet, komfort och ekonomisk körning. Du hittar både sommardäck och dubb- och dubbfria vinterdäck hos Vianor.
Hitta däck här

SUV och 4x4-däck

Vianors produktsortiment omfattar högkvalitativa däck för SUV:ar i olika storlekar. Du kan välja skräddarsydda däck för allt från stadskörning till varierad användning och terrängkörning.
Hitta däck här

Skåpbil- och husbilsdäck

Skåpbil- och husbils däck kräver mer än personbilsdäck på grund av fordonets storlek och tyngre last. Vianor erbjuder högkvalitativa däck för alla körförhållanden.
Hitta däck här

Däck för tunga fordon

Större fordon kräver slitstarka däck. Hos Vianor hittar du specialdäck för jordbruk, anläggningsarbete, tung industri samt lastbilar och bussar med mera.
Hitta däck här

Motorcykel- och scooterdäck

Hos oss hittar du rätt typ av däck för motorcyklar, mopeder och endurocyklar. Vårt sortiment inkluderar däck med hållbarhet, bra grepp på vått underlag, komfort och stabilitet vid höga hastigheter och i kurvtagning.
Hitta däck här

Vianor har rätt däck och fälgar till ditt fordon

Vianors verkstäder i Göteborg erbjuder ett omfattande utbud av premium sommardäck och vinterdäck för olika typer av fordon. Utöver däck och fälgar för personbilar hittar du även däck för SUV:ar, lätta lastbilar, husbilar och motorcyklar. Vi erbjuder också omfattande däck- och bilservice för dina behov. Hos Vianor kan du boka tid till allt från montering och balansering av däck till oljebyte och däckhotell. 

Utöver vårt omfattande utbud av däck erbjuder vi också hjälp med att hitta rätt fälgar till din bil. Om du vill skaffa en ny uppsättning hjul till din bil eller förnya utseendet på bilen med nya fälgar, kan du göra det enkelt när du besöker vår verkstad.

 

Vianor Göteborg erbjuder kvalitetsdäck

I vårt sortiment finns kvalitetsdäck av kända däcktillverkare, vilket gör att det är enkelt att hitta rätt däck för nästan varje bil. 
Tillsammans med vår kunniga personal kan du välja de däck som passar just din bil, körstil och användningsändamål. Hos Vianor Göteborg hittar du allt från sportiga däck till ekonomiska alternativ och däck för elbilar. 

Utöver däckverkstad erbjuder våra verkstäder i Göteborg också omfattande bilverkstad. När du köper eller monterar nya däck kan du till exempel lämna in din bil för professionell service eller besiktning i samma veva. Det är smidigt att utföra all service under ett och samma tak.

 

Däck Göteborg - Hitta rätt däck från Vianor

Däcken bör bytas ut senast sex år efter att de tagits i bruk, även om de fortfarande har marginal för däckslitage kvar. Även om däcken används och förvaras på rätt sätt försämras gummiblandningen och prestandan i dem med tiden.
Däcken måste bytas ut senast när mönsterdjupet når den lagstadgade minimigränsen på 1,6 mm för sommardäck och 3,0 mm för vinterdäck. Däckens egenskaper försämras dock avsevärt redan innan minimigränsen uppnås och därför rekommenderar vi att byta däck när mönsterdjupet når 4,0 mm. 

Det är smidigt och säkert att köpa nya däck hos Vianor Göteborg. Välkommen till Vianor - kontakta oss eller besök vår bil- och däckverkstad för att få en offert på nya däck.