Köp dina däck hos Vianor

Däck Helsingborg

Vianor Helsingborg erbjuder all däckservice du behöver.
Vianor har två verkstäder i Helsingborg; den ena ligger alldeles i centrala Helsingborg och den andra precis vid E6:an. Vi erbjuder även däck- och bilverkstad i närheten av Helsingborg i Höganäs, Landskrona, Löddeköpinge, Klippan och Kävlinge.

Däck för alla typer av fordon

Personbilsdäck

Däck med egenskaper som lämpar sig för olika körförhållanden är väsentliga när man tänker på säkerhet, komfort och ekonomisk körning. Du hittar både sommardäck och dubb- och dubbfria vinterdäck hos Vianor.
Hitta däck här

SUV och 4x4-däck

Vianors produktsortiment omfattar högkvalitativa däck för SUV:ar i olika storlekar. Du kan välja skräddarsydda däck för allt från stadskörning till varierad användning och terrängkörning.
Hitta däck här

Skåpbil- och husbilsdäck

Skåpbil- och husbils däck kräver mer än personbilsdäck på grund av fordonets storlek och tyngre last. Vianor erbjuder högkvalitativa däck för alla körförhållanden.
Hitta däck här

Däck för tunga fordon

Större fordon kräver slitstarka däck. Hos Vianor hittar du specialdäck för jordbruk, anläggningsarbete, tung industri samt lastbilar och bussar med mera.
Hitta däck här

Motorcykel- och scooterdäck

Hos oss hittar du rätt typ av däck för motorcyklar, mopeder och endurocyklar. Vårt sortiment inkluderar däck med hållbarhet, bra grepp på vått underlag, komfort och stabilitet vid höga hastigheter och i kurvtagning.
Hitta däck här

Hitta rätt däck och fälgar hos Vianor Helsingborg

Det är smidigt och säkert att köpa däck från Vianor i Helsingborg. Våra däckexperter ser alltid till att dina däck är i gott skick innan de monteras på bilen. De däck du köper kan monteras balanserade på din bil i samband med köpet.
I våra verkstäder hittar du enkelt både däck och fälgar till ditt fordon. Alla däcktjänster du behöver finns dessutom under ett och samma tak. Vår kunniga personal kan hjälpa dig med att välja däck som passar din bil. Tillsammans med våra experter hittar du säkra däck som passar din körstil. 

Brett utbud av kvalitetsdäck

Vianor Helsingborg har ett omfattande utbud av däck för personbilar, SUV:ar och motorcyklar. Du hittar både sommardäck och vinterdäck av hög kvalitet från välkända tillverkare i alla våra verkstäder. Vi erbjuder även däckservice för tung trafik i Helsingborg.

Vårt omfattande däcksortiment innehåller däck till nästan vilken bilmodell som helst. Om vi inte har det däck du behöver i lager kan vi enkelt beställa och montera det åt dig i valfri Vianor verkstad 

Däck Helsingborg - Köp dina däck från Vianor

Det är säkert och bekvämt att köra med kvalitetsdäck som är i gott skick. Om du är osäker på däckens skick kan du alltid kontrollera dem i din närmaste Vianor verkstad. Det är alltid säkrast att byta däck i god tid istället för att slita ut dem.
Det är dags för däckbyte efter sex års användning eller när slitbanans mönsterdjup är mindre än 4,0 millimeter. Fastän den lagstadgade minimigränsen för mönsterdjupet på sommardäck är 1,6 mm och för vinterdäck är 3,0 mm, försämras däckens egenskaper redan innan detta. 
 
Köp nya däck smidigt hos Vianor Helsingborg. Med hjälp av våra experter hittar du enkelt däck som passar din bil och körstil.