Köp dina däck hos Vianor

Däck Malmö

Det finns flera Vianor verkstäder utspridda i Malmö. Du hittar oss på Västkustvägen, Eriksfältsgatan, Aspögatan och Stenyxgatan.

Däck för alla typer av fordon

Personbilsdäck

Däck med egenskaper som lämpar sig för olika körförhållanden är väsentliga när man tänker på säkerhet, komfort och ekonomisk körning. Du hittar både sommardäck och dubb- och dubbfria vinterdäck hos Vianor.
Hitta däck här

SUV och 4x4-däck

Vianors produktsortiment omfattar högkvalitativa däck för SUV:ar i olika storlekar. Du kan välja skräddarsydda däck för allt från stadskörning till varierad användning och terrängkörning.
Hitta däck här

Skåpbil- och husbilsdäck

Skåpbil- och husbils däck kräver mer än personbilsdäck på grund av fordonets storlek och tyngre last. Vianor erbjuder högkvalitativa däck för alla körförhållanden.
Hitta däck här

Däck för tunga fordon

Större fordon kräver slitstarka däck. Hos Vianor hittar du specialdäck för jordbruk, anläggningsarbete, tung industri samt lastbilar och bussar med mera.
Hitta däck här

Motorcykel- och scooterdäck

Hos oss hittar du rätt typ av däck för motorcyklar, mopeder och endurocyklar. Vårt sortiment inkluderar däck med hållbarhet, bra grepp på vått underlag, komfort och stabilitet vid höga hastigheter och i kurvtagning.
Hitta däck här

Skaffa däck och fälgar hos Vianor Malmö

Vianor Malmö erbjuder omfattande däckservice för alla typer av fordon. Hos oss hittar du både sommardäck- och vinterdäck för personbilar, SUV:ar, skåpbilar, husbilar och motorcyklar. Vi har också ett brett sortiment av fälgar för olika bilmodeller. Om rätt däck inte råkar finnas i vårt sortiment när du behöver dem, kan vår skickliga personal alltid beställa däcken till dig. I samband med köpet kan du också balansera dina däck hos Vianor. 

Hos Vianor Malmö finns också däckservice för tung trafik. Våra verkstäder erbjuder även omfattande däck- och bilservice, såsom däckhotell, hjulinställning, säsongsförvaring av däck och däckbyte.   

 

Varför ska du köpa däck från Vianor Malmö?  

När du köper dina däck från Vianor Malmö får du professionell hjälp med att välja rätt däck. I vårt sortiment finns däck och fälgar från flera starka varumärken för att du ska hitta rätt däcktyp till din bil. Vi erbjuder också omfattande däck- och bilservice i samband med ditt däckköp. Att lämna bilen för ett oljebyte eller balansering av däck samtidigt som du väljer däck är praktiskt och smidigt.  

Däck Malmö - Förnya dina däck hos Vianor

Det är viktigt att byta däck regelbundet eftersom egenskaperna i gummiblandningen försämras med tiden. Vi rekommenderar däckbyte senast efter sex års använding, även om det verkar finnas slitmönster kvar. Däckens säkerhet försämras märkbart om de används för länge.

Det lagstadgade minsta mönsterdjup som dina sommardäck får ha är 1,6 mm. Motsvarande minimimått för mönsterdjupet i vinterdäck är 3 mm. Om mönsterdjupet i dina sommardäck är under 1,6 mm eller om dina vinterdäck har mindre än 3 mm mönsterdjup, har greppet och prestandan i däcken försämrats. Vi rekommenderar att du byter däck redan innan minimigränserna uppnås. För att minska risken för vattenplaning lönar det sig att byta sommardäck redan vid 4 mm mönsterdjup. Kom ihåg att mäta mönsterdjupet regelbundet, men också att byta vinterdäck i tid för att köra säkert i alla förhållanden. 

Hos Vianor monteras dina nya däck smidig och professionellt. Köp nya och säkra kvalitetsdäck från Vianor Malmö.