Köp dina däck hos Vianor

Däck Uppsala

Hos Vianor Uppsala får du professionell hjälp med allt som angår dina däck. I närheten av Uppsala erbjuder vår verkstad i Hjälstaby också omfattande däckservice vid däckköp. Det är enkelt att köpa nya däck hos Vianor.

Däck för alla typer av fordon

Personbilsdäck

Däck med egenskaper som lämpar sig för olika körförhållanden är väsentliga när man tänker på säkerhet, komfort och ekonomisk körning. Du hittar både sommardäck och dubb- och dubbfria vinterdäck hos Vianor.
Hitta däck här

SUV och 4x4-däck

Vianors produktsortiment omfattar högkvalitativa däck för SUV:ar i olika storlekar. Du kan välja skräddarsydda däck för allt från stadskörning till varierad användning och terrängkörning.
Hitta däck här

Skåpbil- och husbilsdäck

Skåpbil- och husbils däck kräver mer än personbilsdäck på grund av fordonets storlek och tyngre last. Vianor erbjuder högkvalitativa däck för alla körförhållanden.
Hitta däck här

Däck för tunga fordon

Större fordon kräver slitstarka däck. Hos Vianor hittar du specialdäck för jordbruk, anläggningsarbete, tung industri samt lastbilar och bussar med mera.
Hitta däck här

Motorcykel- och scooterdäck

Hos oss hittar du rätt typ av däck för motorcyklar, mopeder och endurocyklar. Vårt sortiment inkluderar däck med hållbarhet, bra grepp på vått underlag, komfort och stabilitet vid höga hastigheter och i kurvtagning.
Hitta däck här

Olika typer av däck hos Vianor Uppsala

Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt däck för din personbil, SUV, skåpbil eller husbil. Vianor Uppsala erbjuder även ett brett utbud av däck och monteringstjänster för motorcyklar. Du hittar sommardäck och vinterdäck , dubbfria däck och dubbdäck i alla Vianor verkstäder. Om rätt däck för ditt fordon inte finns i lager kan vi enkelt beställa dem i samband med ditt besök. I samband med köpet kan du också lämna in dina däck till vårt däckhotell eller låta oss byta däck. Utöver vårt breda utbud av däck erbjuder vi också olika typer av fälgar och omfattande däckservice, såsom balansering av däck.   

 

Det är enkelt att köpa och byta däck hos Vianor

Det är smidigt och säkert att köpa och byta däck hos Vianor Uppsala. Våra däckexperter hjälper dig att hitta rätt däckstorlek och däcktyp för ditt användningsändamål. Våra mekaniker kontrollerar också att de däck som monteras på bilen är i gott skick. Det är säkert, bekymmersfritt och bekvämt att köra med däck som passar din körstil.  
 

Om din bil också råkar behöva annan service, som oljebyte eller ett grundläggande konditionstest, kan många av våra verkstäder också utföra bilservice för dina behov. Vianor Uppsala erbjuder omfattande bilservice för personbilar, SUV:ar och skåpbilar. 

 

Däck Uppsala - Köp nya däck från Vianor 

Kom ihåg regelbundet däckbyte eftersom däckets yta slits med tiden. Det är inte säkert att köra med för slitna däck och därför finns lagstadgade gränser för däckens mönsterdjup. Den lagstadgade minimigränsen för mönsterdjupet på sommardäck är 1,6 mm och 3,0 mm för vinterdäck.

Vi rekommenderar att du byter däck redan innan mönsterdjupet når den lagstadgade minimigränsen. Med välskötta och tillräckligt nya däck kör du säkert i alla nordiska väderförhållanden.

Det är dags att byta däck senast efter sex års användning eller 10 år från tillverkningsdatumet. Däckens DOT-märkning hjälper dig att avgöra hur slitna däcken är och när de behöver bytas. 
 
Köp nya däck i Uppsala från Vianor. Vår kunniga personal gör det enkelt, säkert och tryggt att välja, köpa och montera nya däck. Boka tid online!