Köp dina däck hos Vianor

Däck Jönköping

Vianor erbjuder omfattande däck- och bilservice i Jönköping. Vi har också däckverkstäder i Sävsjö, Falköping och Svenljunga i närheten av Jönköping. Hos Vianor du köpa nya däck för just din bil eller låta våra däckexperter byta däck på ett säkert och korrekt sätt.

Däck för alla typer av fordon

Personbilsdäck

Däck med egenskaper som lämpar sig för olika körförhållanden är väsentliga när man tänker på säkerhet, komfort och ekonomisk körning. Du hittar både sommardäck och dubb- och dubbfria vinterdäck hos Vianor.
Hitta däck här

SUV och 4x4-däck

Vianors produktsortiment omfattar högkvalitativa däck för SUV:ar i olika storlekar. Du kan välja skräddarsydda däck för allt från stadskörning till varierad användning och terrängkörning.
Hitta däck här

Skåpbil- och husbilsdäck

Skåpbil- och husbils däck kräver mer än personbilsdäck på grund av fordonets storlek och tyngre last. Vianor erbjuder högkvalitativa däck för alla körförhållanden.
Hitta däck här

Däck för tunga fordon

Större fordon kräver slitstarka däck. Hos Vianor hittar du specialdäck för jordbruk, anläggningsarbete, tung industri samt lastbilar och bussar med mera.
Hitta däck här

Motorcykel- och scooterdäck

Hos oss hittar du rätt typ av däck för motorcyklar, mopeder och endurocyklar. Vårt sortiment inkluderar däck med hållbarhet, bra grepp på vått underlag, komfort och stabilitet vid höga hastigheter och i kurvtagning.
Hitta däck här

Vianor däckverkstad i Jönköping 

På vår däckverkstad i Jönköping kan du få hjälp med allt som gäller dina däck och ditt fordon. Vianor Jönköping erbjuder bland annat följande tjänster: 

  • Däckbyte. När det är dags för däckbyte kan våra kunniga mekaniker byta dina däck snabbt och smidigt för dig.  
  • Däckhotell. Förvara dina däck på rätt sätt i vårt däckhotell för att köra säkert och förlänga däckens livslängd. 
  • Balansering av däck. Vi ser till att dina däck är i balans för att du ska kunna köra bekvämt i alla förhållanden.  
  • MC däckservice. Våra däckexperter hjälper dig att hitta rätt däck till din motorcykel.   

Vianors verkstäder erbjuder professionell service för alla typer av fordon. Hos oss hittar du däck och fälgar till din personbil, SUV, skåpbil eller husbil. Vårt utbud består av både sommardäck och vinterdäck av hög kvalitet. Vi hjälper dig att hitta rätt däck som passar både ditt fordon och dina behov. Vianor Jönköping erbjuder även däckservice för tung trafik.  

Varför ska du köpa däck från Vianor Jönköping?  

Köp nya däck i Jönköping från Vianor och få omfattande däckservice utan extra kostnad när du köper nya däck. När du har däck eller fälgar i din varukorg får du bland annat montering och balansering av däcken på köpet. Vi erbjuder såklart också däckservice för kunders egna däck. 

Vårt sortiment består av däck och fälgar från marknadens ledande däcktillverkare. Alla våra däck är designade för de nordiska körförhållandena och vi vill försäkra oss om att hela familjen kan köra säkert under alla årstider. Vår kunniga personal hjälper dig att matcha dina däck med rätt fälgar. 

Köp nya däck och fälgar hos Vianor Jönköping 

Som tumregel är det dags att förnya dina däck senast 10 år efter tillverkningsdatumet eller när däcken blir för slitna. Det är enkelt att hålla koll på däckslitaget genom att följa med mönsterdjupet på däcken - du kan till och med göra det hemma med hjälp av en femkrona.   

Välkommen till Vianor Jönköping när det är dags att byta däck eller köpa nya däck. Vi guidar dig genom valet av sommardäck och vinterdäck och anpassar däckköpet enligt dina önskemål. Utöver däckservice erbjuder vi också omfattande bilservice, inklusive Vianor Basservice, AC-service och konditionstest för ditt fordon.  

Kontakta oss online eller boka tid till Vianor Jönköping för att köpa nya däck och fälgar till din bil.