Bridgestone Blizzak Spike 3 | Vinterdäck

Däckegenskaper

Nyhet!
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 670kg (94)

Bridgestone Blizzak Spike 3

Dubbdäck

Bridgestone Blizzak Spike 3 | Vinterdäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 670kg (94)

Trygg och säker körning hela vintern

Blizzak Spike 3 är ett förstklassigt dubbdäck för förare som vill ha full kontroll i alla utmanande och överraskande väglag. Däcket designat för personbilar och SUV:ar kombinerar avancerad teknik och körkomfort.

  • Utmärkt grepp, och bromssträcka på is
  • Förbättrad kontroll och hantering vid körning på snö
  • Förbättrad livslängd

Utmärkt grepp och bromssträcka på is

Blizzak Spike 3 är en kombination av Bridgestones avancerad teknologi och erfarenhet som levererar en överlägsen bromsning på is, enastående hantering på snö, och utmärkt kontroll under vinterförhållanden. Däckets nya slitbanemönster, med 35 % fler dubbar, säkerställer förbättrad prestanda på is. De nydesignade dubbarna med volframkarbid maximerar kontaktytan, vilket resulterar i ännu bättre isprestanda.

Förbättrad kontroll och precis körning på snö

Kör tryggt i nyckfulla förhållanden med Blizzak Spike 3. Det sammanhängande, V-formade blocket i mitten maximerar väg- och bromsgreppet på snö för förstklassiga  köregenskaper i  vinterförhållanden.

Ökad livslängd

Den optimerade styvheten mellan slitbanans gummiblandning och mönstret förbättrar däckets livslängd och gör att föraren kan njuta av utmärkt prestanda under hela däckets livslängd.


Bridgestone - en ledare inom mobila lösningar

Bridgestone är den största tillverkaren av passagerardäck i världen. Med den globala närvaron kan Bridgestone leverera de senaste lösningarna inom däckbranschen. Vianor erbjuder kunder förstklassiga däck för alla användningsområden i samarbete med Bridgestone.

Inga recensioner.

Min recension för Bridgestone Blizzak Spike 3

Helhetsbetyg*