Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 72dB
Hastighetsklass: 300km/h (Y)
Lastindex: 670kg (94)

Michelin Pilot Sport 5

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 72dB
Hastighetsklass: 300km/h (Y)
Lastindex: 670kg (94)

Sportig körning på sommarvägar

Michelin Pilot Sport 5 sommardäck är utformade för att ge utmärkt prestanda och säkerhet för sportiga bilar. Pilot Sport 5-däcken är särskilt lämpliga för sportiga och kraftfulla bilar som kräver exakt styrning och stabilitet. Däcket är också väl lämpat för hybrid- och elbilar.

  • Reaktiv och exakt styrkänsla
  • Utmärkt grepp och bromsegenskaper på våta och torra vägar
  • Bra prestanda i kombination med snyggt utseende

Sportig prestanda för körning i hög hastighet

Michelin Pilot Sport 5 är ett sportigt sommardäck som erbjuder körglädje och hållbarhet. Däcket är utrustat med Michelins innovativa Dynamic Response-teknik, som förbättrar styrningen och körstabiliteten. Däcket är konstruerat för att hålla utan att ge avkall på prestandan. 

Michelin Pilot Sport 5 sommardäckets maximala grepp och utmärkta bromsegenskaper på torra och våta vägar gör det till ett utmärkt val för de nordiska varierande sommarförhållandena. Däckets breda räfflor avlägsnar effektivt vatten och förbättrar greppet på våta vägar. Den yttre sidan med styva block förbättrar greppet på torra vägar, vilket förbättrar kontrollen över bilen.

Sommardäcket Michelin Pilot Sport 5 är ett elegant val för sommarvägar. Däckets sidoväggsdesign ger däcket en elegant, matt svart mattsvart estetik med en sammetslen mikrostruktur. Om du letar efter sommardäck som kombinerar förstklassig prestanda med snyggt utseende, välj Michelin Pilot Sport 5.

Michelin - erbjud alla en bättre väg framåt

Michelin är en av de största däcktillverkarna i världen. Michelin har mer än hundra års erfarenhet av att designa, tillverka, testa och hantera däck för alla former av mobilitet. Michelin-gruppen finns på alla kontinenter.

EU-däckmärkning: 371721

Inga recensioner.

Min recension för Michelin Pilot Sport 5

Helhetsbetyg*