Köp stadsjeepar & suv - sommardäck

Stadsjeepar & SUV - Sommardäck

Köp stadsjeepar & suv - sommardäck

Hakka Black 3 SUV

Nyhet!Hakka-skydd
Premium sommardäck för kraftfulla SUV:ar och crossovers. Kontrollerad stabilitet och hög prestanda även i högre hastigheter.
Från 2523 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 71dB

Hakka Blue 3 SUV

(7 kundomdömen)
Aramid SidewallNyhet!Hakka-skyddDSI Satisfaction
Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV är ett robust och pålitligt däck till SUV och crossover bilar. Däcket ger stabila köregenskaper både i stadskörning, på grusvägar och på motorvägar. Däcket är utvecklat för mindre och medelstora stadsjeepar och ger bättre grepp, stabilitet och slitstyrka vilket gör körningen på våta vägar och i varierande terräng enkelt och komfortabelt. Våtgreppsklassificeringen i EU:s däckmärkning är bästa möjliga klass A.
Från 2068 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 70dB

Hakka Black 2 SUV

(20 kundomdömen)
Hakka-skydd
Sommardäck med pålitligt och bra grepp vid höga hastigheter för SUV:ar med hög prestanda. Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV erbjuder en stabil körkänsla och utmärkt våtgrepp.
Från 3812 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 73dB

SUV sommardäck - Välj rätt sommardäck till din SUV

Från Vianors sortiment av SUV-sommardäck hittar du ett stort utbud av sommardäck för SUV, stadsjeepar och crossovers olika storlekar. SUV-fordon har högre markfrigång än en vanlig personbil vilket möjliggör körning på ojämna vägar och utanför asfalterade vägar under mer krävande förhållandenSUV:s vikt och de krävande vägarna ställer höga krav på SUV-däckens struktur och hållbarhetSidoväggarna på SUV är ofta högre än i personbilsdäck och därför krävs extra hållbarhet av sidoväggarna för att förhindra däckskador orsakade av skarpa stenar eller grus. Som ägare av ett SUV-fordon är det värt att investera i kvalitetsdäck för att kunna njuta av alla fordonets körfunktioner. 

SUV sommardäck för stora SUV-bilar

Stora SUVar är vanligtvis tunga bilar som är utrustade med en kraftfull motor och fyrhjulsdrift vilket har en stor inverkan på valet av däck. Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV är ett utmärkt alternativ för stora och sportiga SUVar, eftersom detta däck ger förstklassig prestanda för krävande körning och rullar enkelt även på mer utmanande underlag. Om du kör regelbundet på tuffare och asfalterade vägar är Nokian Tyres Outpost AT ett däck med ett aggressivt slitbanemönster, vilket garanterar utmärkt hantering och prestanda på både vägar och i terräng. 

SUV sommardäck för små och medelstora SUV-bilar

Små och medelstora SUVar kombinerar flexibiliteten hos en personbil tillsammans med en SUVs markfrigång, prestanda och körkomfort. Därför är de väl lämpade för körning i staden och ger extra komfort på mer krävande vägar jämfört med en vanlig bil.   

För små och medelstora SUV och för crossovers är Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV ett bra däckalternativ som är värt att överväga. Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV ger utmärkt våtgrepp under regniga körförhållanden och de extraförstärkta Aramid-sidoväggarna förhindrar skador på däcket. Nokian Tyres Nordman S2 SUV är ett stabilt däck för små och medelstora SUV. Gummiblandningen på däcket är konstruerad för grova vägar med stenutkastare som förhindrar att stenar fastnar i spåren i slitbanan. Hos Vianor hittar du också ett brett urval av SUV-däck från andra däcktillverkare, t.ex. Bridgestone, Michelin och GT-Radial.

Nokian Tyres Aramid Sidewall-teknik ger hållbarhet för SUV-sommardäck 

De flesta Nokian Tyres SUV-sommardäck är utrustade med Aramid Sidewall Technology, en sidoväggsteknik som innehåller starka Aramid-fibrer och är exceptionellt hållbar och punkteringsbeständig. Aramid Sidewall-teknik stärker däcksidoväggen och skyddar den mot stötar, snitt och punkteringar. 

Gratis Hakkaskydd ingår i köpet

Nokian Tyres Hakkaskydd gäller för alla Nokian Tyres Hakka sommardäck och Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdäck. Hakkaskyddet måste aktiveras senast två veckor efter köpet för att vara giltig. I händelse av en oväntad däckskada får du hjälp via Hakkaskyddets garanti och vägassistans. Garantin ger dig som kund ett nytt däck gratis om ditt skadade Nokian Tyres däck inte kan repareras. Läs mer om Hakkaskyddet.